1Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Αρχικό μέγεθος 3

Μήνας: Δεκέμβριος 2021 Σελίδα 1 από 2

Ενημέρωση γονέων

Η ενημέρωση για θέματα αγωγής και προόδου των μαθητών ή ζητήματα που αφορούν
τη λειτουργία του σχολείου πραγματοποιείται ως ακολούθως :

Α’  Υποχρεωτικό Πρωινό  Τμήμα :την 1η Παρασκευή κάθε μήνα κατά τις ώρες 18:00-17:οο

Β’  Υποχρεωτικό Πρωινό  Τμήμα :την 1η Δευτέρα κάθε μήνα κατά τις ώρες 13:00-14:00

Ολοήμερο Προαιρετικό Τμήμα :  Την 1η Παρασκευή κάθε μήνα κατά τις ώρες 16:00 – 17:00

Για την υλοποίηση των ανωτέρω λόγω συνθηκών covid-19, απαιτείται πρότερη ενημέρωση – προγραμματισμός των συναντήσεων και σύμφωνα με τις εκάστοτε υγειονομικές οδηγίες.

Επίσης λόγω συνθηκών, οι συναντήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν  και με τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπαιδευτικό του εκάστοτε τμήματος.

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ



Λήψη αρχείου

Ημέρες αγάπης και προσφοράς

Σήμερα η μέρα ήταν γιορτινή. Κάτω από το δέντρο μας δωράκια από τον κύριο Τσακίρη Γιώργο μας περίμεναν να τα ανοίξουμε…Η χαρά όλων απερίγραπτη…

λήψης

Εμείς για να ευχαριστήσουμε, ετοιμάσαμε όλοι μαζί μια τεράστια κάρτα και χειροποίητα στολίδια από παλιά cd για το δέντρο του.

IMG 20211207 122931 λήψης 1

Πρώτη έκθεση εσωτερικής αξιολόγησης 2020-2021



Λήψη αρχείου

Ερωτήσεις για COVID 19



Λήψη αρχείου

Λειτουργία Νηπιαγωγείων για το σχολικό έτος 2021-2022



Λήψη αρχείου

ΕDUPASS ΟΔΗΓΙΕΣ

Edupass οδηγίες για τη νέα πλατφόρμα δήλωσης αποτελέσματος του self test

Από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 τίθεται σε λειτουργία για τις δημόσιες σχολικές μονάδες η πλατφόρμα edupass.gov.gr, η οποία αποτελεί ένα επιπλέον εργαλείο για την υγειονομική θωράκιση της δια ζώσης λειτουργίας των δημόσιων εκπαιδευτικών δομών. Χάρη στο edupass.gov.gr o Διευθυντής της σχολικής μονάδας θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να επιβεβαιώνει ότι εντός της σχολικής μονάδας βρίσκονται μόνο πρόσωπα (μαθητές/τριες, εκπαιδευτικοί/μέλη Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π., επισκέπτες), τα οποία πληρούν τις προϋποθέσεις φυσικής παρουσίας στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία.

H πλατφόρμα αφορά επί του παρόντος μόνο τις σχολικές μονάδες της δημόσιας πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής. Στην πλατφόρμα ενσωματώνονται όλες οι λειτουργίες του self-testing.gov.gr και η διαδικασία έκδοσης της Σχολικής Κάρτας για COVID-19.

Υπόχρεοι υποβολής στην πλατφόρμα edupass.gov.gr δήλωσης συμμετοχής με φυσική παρουσία στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία στις δημόσιες σχολικές μονάδες είναι: (α) οι μαθητές/τριες, (β) το εκπαιδευτικό προσωπικό και μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.), (γ) κάθε άλλο φυσικό πρόσωπο, που συμμετέχει με φυσική παρουσία σε κάθε είδους εκπαιδευτική διαδικασία που διενεργείται εντός των χώρων της δημόσιας εκπαιδευτικής δομής («επισκέπτες»), όπως για παράδειγμα φοιτητές/τριες που πραγματοποιούν πρακτική άσκηση στη σχολική μονάδα.

Οι υπόχρεοι ή οι γονείς/κηδεμόνες τους εισέρχονται στην πλατφόρμα και δηλώνουν την πρόθεση φυσικής παρουσίας τους στους χώρους της σχολικής μονάδας, ζητώντας να αποστέλλεται στη θυρίδα της σχολικής μονάδας τους η κατάστασή τους.

Α) Σε περίπτωση που έχουν εμβολιασθεί ή που έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου η δήλωση αυτή πρέπει να γίνει μία μόνο φορά και

Β) σε περίπτωση υποβολής σε διαγνωστικό (rapid/PCR) ή αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self test), όσες φορές απαιτείται από το εκάστοτε ισχύον πλαίσιο, π.χ. για τους μαθητές που δεν έχουν εμβολιασθεί/νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου η αντίστοιχη δήλωση στο edupass.gov.gr πρέπει να υποβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

Η νέα πλατφόρμα συνιστά αποτέλεσμα της συνεργασίας των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης και είναι προσβάσιμη από το gov.gr. Υλοποιήθηκε από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας (ΕΔΥΤΕ ΑΕ – GRNET), εποπτευόμενο φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ενώ η άντληση των στοιχείων πραγματοποιείται από το Κέντρο Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης και την ΗΔΙΚΑ.

https://www.minedu.gov.gr/news/50530-26-10-21-i-leitourgia-tou-edupass-gov-gr-epekteinetai-stis-sxolikes-monades-tis-dimosias-protovathmias-defterovathmias-ekpaidefsis-kai-eidikis-agogis

…….

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε αναλυτικά οπτικοποιημένες οδηγίες για την πλατφόρμα edupass

EduPass.gr – Οδηγίες για κηδεμόνες

Δράση συνεργασίας και προσφοράς

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα.

Ημέρες αγάπης και προσφοράς.

Σε συνεργασία με τους γονείς των μαθητών μας αποφασίσαμε να ευαισθητοποιήσουμε τα παιδιά και να μαζέψουμε παιχνίδια που έχουν ήδη στο σπίτι και είναι σε καλή κατάσταση και να τα χαρίσουμε σε ένα ορφανοτροφείο.

Η ανταπόκριση μικρών και μεγάλων ήταν αξιοθαύμαστη.

Γιατί όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!

IMG 20211130 121331 IMG 20211130 121336 IMG 20211130 121351

Χριστουγεννιάτικες ευχές- etwining

Σε συνεργασία με τη δασκάλα των αγγλικών κ. Τσακίρη Φανή,
συμμετείχαμε σ’ ένα πρόγραμμα e-twining,με τίτλο ‘Χριστουγεννιάτικες ευχές’.
Σκοπός του project ήταν να δημιουργήσουμε στην τάξη μας κάρτες Χριστουγεννιάτικες και να ανταλλάξουμε ευχές με άλλα παιδάκια στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Στείλαμε τις κάρτες μας παραλάβαμε άλλες και φυσικά η χαρά μας ήταν μεγάλη γιατί μας τις έφερε ο ταχυδρόμος του Αη Βασίλη.

https://www.kizoa.com/Video-Editor/d375368371k9470398o2l1/1o_nipio_soufliou

Φόρμα αποτύπωσης σχεδίου δράσης 2021

.png

Σελίδα 1 από 2

Υποστηριζόμενο από blogs.sch.gr & Θέμα βασισμένο στο Lovecraft από τον Anders Norén

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς