Ένας Διαφορετικός Αποχαιρετισμός της σχολικής χρονιάς 2022-23…και από το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ του 1ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ

 



Λήψη αρχείου

Έτσι αποχαιρετίσαμε τη σχολική χρονιά 2022-23!! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

Από το 1ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους Γονείς και Κηδεμόνες για την άριστη συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε!!

Σε αυτό το σχολείο που υπηρέτησα τα τελευταία 13 χρόνια, δημιουργήσαμε εκπαιδευτικοί και γονείς μία κουλτούρα Συνεργασίας, Ευγένειας, Σεβασμού προς τον “Άλλο” τον Διαφορετικό. Αντιμετωπίζουμε με υπομονή κάθε νέα πρόκληση, και προσπαθούμε να επιλύουμε κάθε πρόβλημα με γνώμονα το δίκαιο, την ειλικρίνεια και το συμφέρον των παιδιών…Οι εκπαιδευτικοί με τη σειρά τους  προσπαθούν να διευκολύνουν την εργασία των συναδέρφων τους και να χαίρονται με τις επιτυχίες τους….όπως και να στέκονται αρωγοί στις δυσκολίες που συναντούν. Να τους συμβουλεύονται και να τους συμβουλεύουν…

Ελπίζω πως τις αξίες αυτές που υπηρέτησα όλα αυτά τα χρόνια θα συνεχίσουν να τις υπηρετούν και να τις μεταδίδουν και όσοι συνάδερφοι  θα έρθουν στο σχολείο τα επόμενα χρόνια….

Το έργο ενός εκπαιδευτικού είναι δύσκολο, απαιτητικό και πολυ-επίπεδο. Απαιτεί συνεχή εγρήγορση, προνοητικότητα και σύγχρονη, φρέσκια γνώση…Εξελλισόμαστε και εμείς ως άνθρωποι και μαθαίνουμε από τα παιδιά…

Πολλές ευχαριστίες για τη στήριξη και την αναγνώριση που μας προσφέρετε…Συνεχίστε να βρίσκεστε με αγάπη κοντά στα παιδιά σας, μην αμελείτε να τους προσφέρετε ποιοτικό χρόνο…δώστε τους τη σταθερότητα και τα όρια που τόσο έχουν ανάγκη.. !!

Εμπιστευτείτα τα…Ο,τι γίνεται με αγάπη δεν πάει ποτέ χαμένο…!!

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΕΖΥΡΗ



Λήψη αρχείου

Τελευταία εβδομάδα στο σχολείο…! Λίγο πριν τη καλοκαιρινή μας γιορτή!!

Συμμετέχει και δημιουργεί το 1ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ…



Λήψη αρχείου