Εγγραφές 2024-2025

0

Συγγραφέας: 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ | Κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ | , στις 29-02-2024

day care center 7355021 1280

1ο ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟ  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Στα Νηπιαγωγεία, για το σχολικό έτος 2024-2025,θα φοιτήσουν μαθητές/τριες που έχουν συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία εγγραφής, όπως αυτή ορίζεται στις σχετικές διατάξεις του άρθρου 34 του ν. 4704/2020 (Α’133). Σύμφωνα με αυτές, στα Νηπιαγωγεία εγγράφονται μαθητές/τριες που την 31η Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής συμπληρώνουν την ηλικία των τεσσάρων (4) ετών.
Συγκεκριμένα, στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2024-25 εγγράφονται μαθητές/τριες γεννημένοι/ες  το  2020 
                Η φοίτηση για προνήπια και νήπια είναι υποχρεωτική.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 1-3-2024 ΕΩΣ 20-3-2024
(Εγγραφές μετά την 20η Μαρτίου θεωρούνται εκπρόθεσμες και
χρειάζονται την έγκριση του Διευθυντή/ντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης)
Ώρες επικοινωνίας καθημερινά 12:30μμ – 13:30μ.μ
Για οτιδήποτε χρήζει την επικοινωνία με την Προϊσταμένη του σχολείου με φυσική παρουσία γονέων στο χώρο, κλείστε ραντεβού κατά τις ώρες επικοινωνίας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2109836588
Email: mail@1nip-p-falir.att.sch.gr
Ιστοσελίδα: https://blogs.sch.gr/1nippfal/

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
ΑΙΤΗΣΗ ΓΟΝΕΑ/ΚΗΔΕΜΟΝΑ-ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Σύμφωνα με το άρθρο 2 της υπ’ αρ. πρωτ. 53128/Δ1/2020 (Β΄ 1767) ΚΥΑ των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Επικρατείας αρμόδιο για θέματα Ψηφιακής Διακυβέρνησης, για την εγγραφή προνηπίου οι γονείς/ κηδεμόνες πρέπει να ακολουθήσουν τα εξής βήματα:
Χρήση κωδικών: Οι γονείς/κηδεμόνες, κατά την είσοδό τους στην ηλεκτρονική Υπηρεσία «Πρώτη Εγγραφή» της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης  gov.gr  ➡  πατήστε εδώ  αυθεντικοποιούνται με την χρήση των κωδικών διαπιστευτηρίων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (taxisnet).
Είσοδος στη σελίδα της εφαρμογής (https://proti-eggrafi.services.gov.gr/) και επιλογή του Νηπιαγωγείου στο οποίο ανήκει σύμφωνα με τη διεύθυνση κατοικίας του.
Συμπλήρωση στοιχείων επικοινωνίας: Κατά την είσοδό του στο σύστημα, ο γονέας/κηδεμόνας συμπληρώνει τα στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (προαιρετικά) και κινητού τηλεφώνου μέσω του οποίου θα ενημερώνεται για την πορεία της αίτησής του.
Για την υποβολή της αίτησης οι γονείς/κηδεμόνες συμπληρώνουν διαδοχικά τα ακόλουθα (παρ. 2 του άρθρου 2 της ΚΥΑ 53128/Δ1/2020 (Β’ 1767):
α) τα στοιχεία του  προνηπίου για το οποίο αιτούνται την εγγραφή. Το σύστημα διαλειτουργεί με το Μητρώο Πολιτών και το Πληροφοριακό Σύστημα myschool και παρέχει στους γονείς/κηδεμόνες κατάλογο των τέκνων που είναι εγγεγραμμένα στην οικογενειακή τους μερίδα, τα οποία είναι σε ηλικία εγγραφής στο Νηπιαγωγείο και τα οποία δεν είναι εγγεγραμμένα σε άλλη σχολική μονάδα. Τα στοιχεία των τέκνων είναι συμπληρωμένα και οι γονείς/κηδεμόνες επιλέγουν το/τα τέκνο/α για το/τα οποίο/α επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση. Σε περίπτωση ωστόσο που για οποιοδήποτε λόγο ο κατάλογος δεν περιλαμβάνει το τέκνο που επιθυμούν να εγγράψουν, έχουν τη δυνατότητα να εισάγουν μόνοι τους τα στοιχεία του προνηπίου και να τεκμηριώσουν τη σχέση κηδεμονίας, είτε με δικαστική απόφαση επιμέλειας, είτε με ιδιωτικό συμφωνητικό ρύθμισης επιμέλειας, με ανάρτηση σχετικού αποδεικτικού σε ψηφιακή μορφή,
β) τη διεύθυνση μόνιμης κατοικίας τους, την οποία τεκμηριώνουν αναρτώντας σε ψηφιακή μορφή εγγράφου σχετικό αποδεικτικό, όπως λογαριασμό ΔΕΚΟ, μισθωτήριο συμβόλαιο, ή άλλο δημόσιο πρόσφατο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ρητά η διεύθυνση κατοικίας. Στην περίπτωση αποδεικτικού από ιδιωτικό φορέα ,απαιτούνται αποδεικτικά από 2 ξεχωριστούς φορείς.
γ) τα στοιχεία άλλου/ων τέκνου/ων, που φοιτά/ούν στην ίδια ή σε συστεγαζόμενη σχολική μονάδα, εφόσον υπάρχει/ουν και για το/τα οποίο/α θα χρειαστεί να προσκομίσει Βεβαίωση Φοίτησης από τον/την Διευθυντή/τρια της συστεγαζόμενης σχολικής μονάδας.
δ) εάν επιθυμούν τη φοίτηση του προνηπίου στο Προαιρετικό Ολοήμερο πρόγραμμα ή/και στο Τμήμα Πρόωρης Υποδοχής καθώς και στο Αναβαθμισμένο Πρόγραμμά Ολοήμερου Νηπιαγωγείου,
ε) τα στοιχεία των συνοδών των προνηπίων κατά την προσέλευση και αποχώρηση τους από τη σχολική μονάδα ενώ παράλληλα επιλέγουν τη δήλωση: «Υποβάλλοντας αυτή την αίτηση, αναλαμβάνω την ευθύνη για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση του προνηπίου».Για την υποβολή της αίτησης θα πρέπει πρωτίστως να συμφωνούν και οι 2 γονείς. Γι’αυτό ο έτερος γονέας απαιτείται να υποβάλλει Υπεύθυνη Δήλωση που θα επιβεβαιώνει ότι συναινεί στην αίτηση εγγραφής.
Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο ότι τα δικαιολογητικά
για τα (γ) και (δ) προσκομίζονται στη σχολική μονάδα εντός της προθεσμίας που ορίζει ο/η Διευθυντής/τρια- Προϊστάμενος/η του Νηπιαγωγείου.

Η αποδοχή της αίτησης δε συνεπάγεται απαραίτητα φοίτηση του προνηπίου στη δηλωθείσα σχολική μονάδα. Η σχολική μονάδα φοίτησης του προνηπίου θα καθοριστεί μετά το πέρας της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων και αφού η αρμόδια Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κατανείμει τις αιτήσεις σύμφωνα με τις διαθέσιμες θέσεις κάθε Νηπιαγωγείου.

– ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
– ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΩΡΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ
– ΝΕΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

Στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα και στο Τμήμα Πρόωρης Υποδοχής των Νηπιαγωγείων του Ενιαίου Τύπου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου καθώς και στο Αναβαθμισμένο Πρόγραμμα Ολοήμερου Νηπιαγωγείου εγγράφονται οι μαθητές/τριες κατόπιν σχετικής αίτησης δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους.
Οι Διευθυντές/τριες και οι Προϊστάμενοι/ες των Νηπιαγωγείων κάνουν δεκτές όλες ανεξαιρέτως τις αιτήσεις των γονέων/κηδεμόνων για φοίτηση των μαθητών/τριών στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα χωρίς προϋποθέσεις, σύμφωνα με όσα ορίζονται στη με αριθ. πρωτ. Φ7/124668/ΦΔ/Δ1/18-9-2020, σχετική εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ. 7

Προϋποθέσεις συμμετοχής μαθητών στο Τμήμα Πρόωρης Υποδοχής ( 7:45-8:30):
1. Στο Τμήμα Πρόωρης Υποδοχής δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα νήπια/προνήπια τα οποία είναι εγγεγραμμένα και φοιτούν στο προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα.
2. Ο ελάχιστος αριθμός για τη λειτουργία του Τμήματος Πρόωρης Υποδοχής είναι τα πέντε (5) νήπια/προνήπια.
3. Ο χρόνος προσέλευσης στο συγκεκριμένο τμήμα είναι 7:45-8:00.
4. Η αποχώρηση των μαθητών/τριών του Προαιρετικού Ολοήμερου Προγράμματος πραγματοποιείται στις 16:00 σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα του Ενιαίου Τύπου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου, και στις 17.30 σύμφωνα με το Αναβαθμισμένο Πρόγραμμα Ολοήμερου Νηπιαγωγείου.

Πρόωρη αποχώρηση νηπίων/προνηπίων από το Ολοήμερο Πρόγραμμα δεν προβλέπεται.

                                               cute children playing pencil house 29937 4273

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟ 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ /ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ 

ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ -ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΦΑΚΕΛΩΝ  8:15 π.μ -8:30 π.μ

13:00 μ.μ  ΚΑΙ  16:00 μ.μ

Η προσκόμιση των δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί μόνον εφόσον έχει υποβληθεί η Αίτηση ηλεκτρονικά στην υπηρεσία gov.gr-Eκπαίδευση-Εγγραφή σε Σχολείο-Εγγραφή σε Νηπιαγωγείο :
https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-se-nepiagogeio και στη συνέχεια https://proti-eggrafi.services.gov.gr/
1) Αίτηση εγγραφής (παρατίθεται παρακάτω)
2) Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή, σύμφωνα με τη με αρ. πρωτ. Φ.6/1094/80261/Δ1/20-5-2015 Εγκύκλιο (Α.Δ.Υ.Μ.) που συμπληρώνεται από τον παιδίατρο (παρατίθεται παρακάτω)
3) Βιβλιάριο υγείας του/της μαθητή/τριας, ή άλλου στοιχείου, από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών. (παρ. 4, του άρθρου 6 του Π.Δ 79/2017 (Α΄ 109), όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 4 α του άρθρου 44 του ν.4777/2021 (Α΄ 25). 5
4)Υπεύθυνη Δήλωση “Έτερου Γονέα”,(δηλαδή από τον γονέα που δεν έκανε την εγγραφή) από το (gov.gr) στην οποία θα αναγράφονται τα παρακάτω:
¨Δηλώνω ότι ως γονέας / κηδεμόνας του παιδιού μου……………………………………………………. (ονοματεπώνυμο παιδιού) συναινώ ενυπόγραφα να φοιτήσει στο 1ο Νηπιαγωγείο Παλαιού Φαλήρου για το σχ. έτος 2024-2025. Την αίτηση εγγραφής υπέβαλλε ο/η …………………………………… (ονοματεπώνυμο γονέα που υπέβαλλε την αίτηση) πατέρας/μητέρα του παιδιού μου.
5)Γνωμάτευση από ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. εφόσον υπάρχει, σε περίπτωση μαθητή/τριας με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Επισημαίνεται ότι η γνωμάτευση αυτή δεν αποτελεί προϋπόθεση εγγραφής του μαθητή/τριας στο Νηπιαγωγείο, διευκολύνει όμως την οργάνωση για την υποστήριξη μαθητών με ΕΕΑ. Πριν την τελική υποβολή της αίτησης (οριστικοποίηση) απαιτείται η έγγραφη συναίνεση του έτερου γονέα/κηδεμόνα με υπεύθυνη δήλωση του.
6) ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ (ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF) ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
Σύμφωνα με την παρ. 9, του αρ. 6, του Π.Δ 79/2017 (ΦΕΚ Α’ 109) οι αλλοδαποί μαθητές/τριες εγγράφονται στο Νηπιαγωγείο, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, εφόσον έχουν τη νόμιμη ηλικία εγγραφής στο Νηπιαγωγείο.
Σύμφωνα με την παρ. 9, του αρ. 6, του Π.Δ 79/2017 (ΦΕΚ Α’ 109), οι αλλοδαποί μαθητές/τριες που δε δύνανται να προσκομίσουν το Πιστοποιητικό Γέννησης, μπορούν να εγγραφούν με Ληξιαρχική Πράξη Γέννησης. Όλα τα δικαιολογητικά εγγραφής των αλλοδαπών μαθητών/τριών πρέπει να είναι επίσημα μεταφρασμένα.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΙΝΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΑΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Ι. ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ

oria 1

 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ  ΕΓΓΡΑΦΩΝ  ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛ.ΧΡΟΝΙΑ 2024-2025



Λήψη αρχείου

Ολόκληρη η παραπάνω ενημέρωση του 1ου Νηπιαγωγείου Π. Φαλήρου 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΣΤΟ-1ο-ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ-ΠΑΛΑΙΟΥ-ΦΑΛΗΡΟΥ-2024-2025



Λήψη αρχείου

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ-ΕΓΓΡΑΦΗΣ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ2024-2025-2

ΑΔΥΜ

 

 

 

 

 

 

Αποχαιρετώντας το Χειμώνα του 2024

0

Συγγραφέας: 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ | Κατηγορία ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ | , στις 28-02-2024

Είναι τόσα πολλά που ζήσαμε τους μήνες του χειμώνα στο σχολείο μας .Κάθε μέρα μια διαφορετική μέρα γεμάτη με δραστηριότητες ,κέφι και χαμόγελα, τόσα που η μέρα στο σχολείο δεν έφτανε!!!Όλοι πάντως, παιδιά και εκπαιδευτικοί , απολαύσαμε τις δράσεις μας και έτσι αποχαιρετούμε με αυτή την ανάρτηση την πιο κρύα εποχή του χρόνου ,τον ΧΕΙΜΩΝΑ, με ζεστή καρδιά και ικανοποίηση !!

ΤΜΗΜΑ 2

1709237099894

1709237099887

1709237099899

1709237099907

1709237099921

1709237099913

ΤΜΗΜΑ 1

1709237243441

1709237243463

1709237243433

1709237243416

1709237243457

1709237243450

1709237243471

1709315826862

1709315826870

1709315826875

Εργαστήρια Δεξιοτήτων 2023-2024/ 2η Θεματική Ενότητα

0

Συγγραφέας: 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ | Κατηγορία ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ | , στις 15-02-2024

Η 2η ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ “Φροντίζω το Περιβάλλον” ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2023 ΚΑΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2024

φ

Σε αυτή την ενότητα περιλαμβάνονται προγράμματα στους παρακάτω τομείς:

1.Οικολογία -Παγκόσμια και Τοπική Φυσική κληρονομιά

2.Φυσικές Καταστροφές, Πολιτική Προστασία

3.Παγκόσμια και Τοπική Πολιτιστική Κληρονομιά

                   Τίτλος προγράμματος : «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕ ΤΑ ΟΛΑ – ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕ ΤΑ ΤΩΡΑ»

Υποθεματική: Οικολογία – Παγκόσμια και Τοπική κληρονομιά

Σύνδεση με τη Βασική Θεματική : Διαχείριση απορριμμάτων, Ανακύκλωση

Δεξιότητες στόχευσης του εργαστηρίου:
Δεξιότητες στόχευσης του εργαστηρίου -Δεξιότητες μάθησης του 21ου αιώνα- Δεξιότητες ζωής-Δεξιότητες του νου- Δεξιότητες τεχνολογίας

Τα παιδιά ήρθαν αντιμέτωπα με το σοβαρό πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμάτων, τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές του παραμέτρους .Επιδιώχθηκε να γνωρίσουν τους βασικούς κανόνες για σωστή ανακύκλωση,να παρακινηθούν,να προβληματιστούν και να αντιδράσουν. Να συνειδητοποιήσουν και να κατανοήσουν την ευθύνη όλων για την προστασία του περιβάλλοντος και ότι τα θέματα του πλανήτη αφορούν τον καθένα προσωπικά . 

ΤΜΗΜΑ 1

ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ ΤΩΡΑ -ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

1708715008670

ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

1708715008674

ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ

1708715008680

ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΣΧΗΜΑ

1

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ

7 1

ΜΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ; ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

2

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΟΥΛΗΔΕΣ

4 1

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ

1708972353839

Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

5 2 1

ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ : ΣΤΑΜΑΤΑ -ΣΚΕΨΟΥ -ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕ

7 2

ΤΜΗΜΑ 2

ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΟΥ

1709051087134

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΟΥΛΗΔΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

1709051087153

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

1709051087139

ΜΕ ΤΟ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙ Bee-Bot  ΠΗΓΑΜΕ  ΣΤΟΝ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟ

1709051087127

Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ,ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

1709051087149

ΣΤΑΣΟΥ-ΣΚΕΨΟΥ-ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕ ,ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

1709051087120

 

 

 

 

3o Bραβείο για το σχολείο μας στον διαγωνισμό ζωγραφικής

0

Συγγραφέας: 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ | Κατηγορία ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | , στις 10-02-2024

Συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες του Νηπιαγωγείου μας, που βραβεύτηκαν στη Γιορτή Παιδείας που οργάνωσε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024,  για τις καταπληκτικές ομαδικές δημιουργίες τους  και  έδωσαν  στο  σχολείο  μας  την  3η   θέση  στον  Πανελλήνιο  διαγωνισμό  ζωγραφικής που πραγματοποιήθηκε στα  πλαίσια  του  Ποσειδωνίου  Ημιμαραθωνίου  2023!!

Χ5

 

        

 

Ήταν μια όμορφη δράση  που απολαύσαμε ιδιαίτερα τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας !!

 

x3

x4

 

 

 

 

 

Κόψαμε και φέτος τη βασιλόπιτα μας

0

Συγγραφέας: 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ | Κατηγορία ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | , στις 02-02-2024

Όπως κάθε χρόνο την ημέρα των Τριών Ιεραρχών, γιορτή των Γραμμάτων,  κόψαμε στο σχολείο μας την καθιερωμένη  Βασιλόπιτα για καλή χρονιά, και δύο τυχερές μαθήτριες μας, η Χαρά Δ. (Τμ1) και η Μελίνα Τζ.(Τμ2)  κέρδισαν το φλουρί.

Τύχη και Υγεία ευχόμαστε για όλους.

Αγαπητοί γονείς σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για τη θετική σας ενέργεια και τη συνεργασία σας. Χωρίς τη δική σας συμβολή η δράση αυτή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Ας τραγουδήσουμε πατώντας εδώ: ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ-ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ

 

1 2

2 2

1 3

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση