Kαλή σχολική χρονιά!

0

Συγγραφέας: 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ | Κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ | , στις 10-09-2021

 

Αγαπητοί γονείς και παιδιά σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:45 π.μ θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός στο σχολείο μας,  δυστυχώς χωρίς την παρουσία γονέων λόγω covid-19.

Τα παιδιά θα προσέλθουν κανονικά στο σχολείο και θα παραμείνουν στις τάξεις με τις νηπιαγωγούς μέχρι την έλευση του ιερέα και θα αποχωρίσουν μόλις ολοκληρωθεί ο Αγιασμός. Οι ώρες προσέλευσης και αποχώρησης είναι οι εξής:

Τμήμα 1 ,βασικό κτίριο νηπιαγωγείου                   

   Ώρα προσέλευσης 8:30-8:40π.μ -ώρα αναχώρησης 10:40π.μ 

Τμήμα 2,βασικό κτίριο νηπιαγωγείου                       

Ώρα προσέλευσης 8:15-8:25π.μ – ώρα αναχώρησης 10:30π.μ

Τμήμα 3 και 4 ,Παράρτημα στο Δημοτικό σχολείο  

Ώρα προσέλευσης 8:20-8:30π.μ – ώρα αναχώρησης 10:30π.μ

Σας υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή 12/9 θα πρέπει να πραγματοποιήσετε self test στα παιδιά, να δηλώσετε το αποτέλεσμα στην πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr/ στη σχολική κάρτα για COVID-19, να  κατεβάσετε στο κινητό ή να  τυπώσετε το pdf και τη Δευτέρα 13/9 να το επιδείξετε στις νηπιαγωγούς.

Τέλος τα παιδιά θα πρέπει να φορούν τη μάσκα τους και να έχουν μια δεύτερη στην τσαντούλα  τους μαζί με ένα μπουκαλάκι νερό.

Για όσους γονείς δεν παρευρέθηκαν στην ενημέρωση της Παρασκευής θα υπάρχει η δυνατότητα να ενημερωθούν την Δευτέρα ,μετά την αποχώρηση των υπολοίπων .

           Σας συμβουλεύουμε αγαπητοί γονείς ,να είστε σύντομοι ,χαρούμενοι και να μη δείχνετε την αγωνία σας όταν θα παραδώσετε  το παιδί σας στην υπεύθυνη νηπιαγωγό .Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσετε πρωτίστως το παιδί  και θα έχουμε όλοι  μια όμορφη και  αξέχαστη πρώτη μέρα στο Νηπιαγωγείο.

Σας περιμένουμε!!

                                                  

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση