eTwinning MENOYME ΣΠITI… MAZI !!!ΑΠΟΣΤΟΛΗ 9

0

Συγγραφέας: 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ | Κατηγορία eTwinning 2020 ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ...ΜΑΖΙ!! | , στις 30-04-2020

ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΙ

                 ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ  ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ  2020

 

       

                       

                 Ο ΜΑΙΟΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ !!!

                          ΕΜΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΤΑΧΥ!!!

              ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΤΟΥ 2020 ΕΜΕΙΣ 

                         ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ…ΜΑΖΙ!!!

   

 

 

 

Ας βοηθήσουμε τον Άκη Σπιτάκη ,να “πιάσει”τον Μάη και να φτιάξει ένα στεφάνι διαφορετικό για την πόρτα της καρδιάς μας .Ακολουθήστε τις οδηγίες της Αποστολής 9 και εμείς περιμένουμε το διαφορετικό λουλούδι σας για να φτιάξουμε το ωραιότερο πρωτομαγιάτικο στεφάνι μένοντας σπίτι …μαζί!!!

 

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

 

 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

 

 

MIA EYXH ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΚΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Φτιάξτε το παζλ και διαβάστε  την ευχή που σας στέλνουμε!!!Ο Μάης έφτασε και μας γεμίζει ελπίδα για υγεία, χαρά και αγάπη στη ζωή μας!

 

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΝΗΜΗΣ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

Κάντε κλικ σε κάθε τετραγωνάκι για να βρείτε τα ζευγαράκια των λουλουδιών.Καλή διασκέδαση!!

ΤΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ 

Ενώσαμε τα διαφορετικά  λουλούδια των παιδιών και δημιουργήσαμε όμορφα στεφάνια ,ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ .Είναι αυτά που  θα μας  μείνουν αξέχαστα και θα μας θυμίζουν πως στις μέρες του κορωνοϊού με το έργο eTwinning ΜΕΝOYΜΕ ΣΠΙΤΙ…ΜΑΖΙ  απολαμβάναμε κάθε στιγμή,όπως αυτήν την διαφορετική Πρωτομαγιά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γλώσσα και το γράμμα Ζζ

0

Συγγραφέας: 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ | Κατηγορία ΓΛΩΣΣΑ | , στις 30-04-2020

        ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ  ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ Ζ,ζ

 

ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ !!!ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ  και ένα Ζηλιάρικο Ζουζούνι από τη Σοφία Μαντούβαλου

ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ Ζζ

Από το βιβλίο της Παυλίνας Παμπούδη “με το άλφα και το βήτα-εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ”μπορείτε να διαβάσετε μαζί με κάποιον μεγαλύτερο το ποίημα με το γράμμα Ζζ .Κάθε φορά που ακούτε μια λέξη που αρχίζει από Ζζ χτυπάτε παλαμάκια (το ξέρετε καλά αυτό).Συνεχίζουμε βρίσκοντας  κι άλλες λέξεις που αρχίζουν από Ζζ ,επιλέγετε μια ή και περισσότερες από αυτές,τις ζωγραφίζετε και γράφετε το όνομα τους.Μπράβο παιδιά !!Και μετά ξέρετε εσείς “κλικ ,φωτογραφία”και στο padlet

 

 

 

 

 

 

 

ΓΡΑΦΩ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟ ΤΟ Ζζ 

Eλάτε να φτιάξουμε το ΓΡΑΜΜΑ Ζ,ζ με όποιον τρόπο θέλει ο καθένας .Να το δικό μας Ζ,ζ με φύλλα δάφνης .Εσείς σίγουρα θα το κάνετε καλύτερο και μετά ξέρετε “κλικ και φωτογραφία”και μετά στο padlet !!

 

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ Ζζ;

Ποιο είναι το ζώο που μοιάζει με άλογο και έχει μαύρες και άσπρες ρίγες;Το βίντεο από τον “Μαγικό κόσμο των ζώων”θα μας το θυμίσει!!Ναι σωστά, είναι η ζέβρα-ΖΕΒΡΑ!!!

 

ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ

Μπράβο παιδιά,πολύ σωστά ,το βρήκατε ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΡΙ!!

 

 

ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ,ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΖΛ!!Η μέλισσα είναι ζουζούνι και ζουζουνίζει ΖΖΖΖΖ ζζζζζζζ !!

 

ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΩ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΑ

Κουνούπια,μέλισσες,σφήκες,πασχαλίτσες, λιβελούλες και άλλα ζουζούνια περιμένουν να γίνουν ζευγαράκια!!

 

 

ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ  ΣΕ ΕΝΑ ΨΗΦΙΑΚΟ ΒΙΒΛΙΟ

Το ψηφιακό αυτό βιβλίο είναι αφιερωμένο στα παιδιά που μένοντας στο σπίτι κατάφεραν να μας κάνουν καθημερινά να χαμογελάμε!!Μπράβο παιδιά,ευχαριστούμε γονείς!!Για να το δείτε πατήστε πάνω στον παρακάτω σύνδεσμο !!

 

 ΨΗΦΙΑΚΟ ΒΙΒΛΙΟ :ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ Ζ,ζ

 

 

 

Μαθηματικά και ο αριθμός 1

0

Συγγραφέας: 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ | Κατηγορία ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ | , στις 29-04-2020

   ΜΑΘΑΙΝΩ  ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ  ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 1

Γεια σας αγαπημένα μας παιδιά!! ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ!!Ας συνεχίσουμε αυτά που ξεκινήσαμε στο σχολείο μας !!Είμαστε σπίτι αλλά μάθαμε να είμαστε ΜΑΖΙ και να περνάμε όμορφα και δημιουργικά!!

ΕΤΟΙΜΟΙ ;ΞΕΚΙΝΑΜΕ!!Διαβάστε με τη βοήθεια ενός μεγάλου το πρώτο κεφάλαιο από το παραμύθι πατώντας πάνω στο παρακάτω πράσινο κείμενο με τα   κόκκινα γράμματα!!

ΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΜΕ ΤΑΛΕΝΤΟ-ΛΗΔΑ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣΗ

Μπορείτε, αν θέλετε, να ακούσετε και ολόκληρο το παραμύθι από την κυρία Λία  !!

 

ΠΑΙΖΩ, ΜΕΤΡΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ !!

Και τώρα  σας έχω μια Αποστολή!!Να βρείτε μέσα στο σπίτι τον αριθμό 1,σίγουρα κάπου υπάρχει δίπλα σας ή μπορείτε να τον φτιάξετε ο καθένας με τον δικό του τρόπο,και μετά “κλικ και φωτογραφία”.Αυτός είναι ο δικός μας αριθμός 1,εσείς βέβαια θα ανεβάσετε στο padlet ωραιότερες  εργασίες γιατί η φίλη σας η κυρία Φαντασία σίγουρα θα σας βοηθήσει και πάλι!!Ανυπομονούμε να τις δούμε μέχρι την Τρίτη 5 Μαϊου!!


Βλέπετε σίγουρα τον αριθμό 1 στην παρακάτω εικόνα με τους αριθμούς από το 1 ως το 20!! Μπράβο παιδιά,αν θέλετε  τώρα μπορείτε να συνεχίσετε να μετράτε μέχρι το 20 αφού ξέρουμε πόσο σας αρέσει!!

 

ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !!  ΦΤΙΑΧΟΥΜΕ  ΤΟ ΠΑΖΛ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ  1

 

ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΟΤΙΒΑ

Και κάτι ακόμα ,κοιτάξτε πόσο όμορφα  αλλάζουν τα χρώματα στις κάμπιες ,μπορείτε να κάνετε μοτίβα με δικά σας υλικά;Μα ναι μπορείτε!!!Και μετά ξέρετε ..κλικ και φωτογραφία στο padlet!

ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 1  ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ!!

eTwinning MENOYME ΣΠITI… MAZI !!!ΑΠΟΣΤΟΛΗ 8

0

Συγγραφέας: 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ | Κατηγορία eTwinning 2020 ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ...ΜΑΖΙ!! | , στις 26-04-2020

ΑΠΟΣΤΟΛΗ 8 -ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ

Αγαπημένα μας παιδιά ο Άκης Σπιτάκης είναι πάλι εδώ και μαζί με τον μικρό Δημήτρη Κ.,που του αρέσουν τα πειράματα,μας προσκαλούν στην παρέα τους!!Ας δούμε το βίντεο και ας φτιάξουμε την πιο όμορφη γελαστή φουσκωτή γαντοφατσούλα. Τι  να σκέφτεται άραγε η δική σας μοναδική γαντοφατσούλα;Γράψτε το με τη μαμά  σε ένα συννεφάκι.Κι αν πάλι είναι δύσκολο,γράψτε το στο padlet και θα το κάνουμε εμείς για εσάς

Η 8η Αποστολή eTwinning είναι εδώ ,καλή διασκέδαση ,ανυπομονούμε να δούμε τις γαντοφατσούλες σας μέχρι την Παρασκευή!!

 

ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 

Ακολουθήστε τις οδηγίες και θα τα καταφέρετε !!Έχουμε σπουδαία παιδιά στο Νηπιαγωγείο μας!!

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!

 

Φτιάξτε το παζλ και θα ανακαλύψετε μια  χαρακτηριστική εικόνα του βίντεο με τον Άκη Σπιτάκη στο εργαστήριο του, με ένα γραπτό μήνυμα .Μπράβο παιδιά !!

 

ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΑΣ

ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ “ΟΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΑΝΤΟΦΑΤΣΟΥΛΕΣ “ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ EΡΓΟΥ eTwinning  2020 ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ…ΜΑΖΙ!! -Αποστολή 8 ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ

Τα παιδιά βοήθησαν τον Άκη Σπιτάκη να κάνει το πείραμα του,φούσκωσαν τα γάντια τους με σόδα και ξύδι, ζωγράφισαν χαρούμενες γαντοφατσούλες και τότε …..Τότε έγινε κάτι μαγικό,που για να το μάθετε θα πρέπει να διαβάσετε το παραμύθι αυτό!!Μια φορά κι  έναν καιρό….

 

 

Γλώσσα και το γράμμα Λ λ

0

Συγγραφέας: 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ | Κατηγορία ΓΛΩΣΣΑ | , στις 23-04-2020

ΜΕΝΟΥΜΕ  ΣΠΙΤΙ  ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ  Λ λ

 

Η Άνοιξη έχει έρθει για τα καλά πια και οι  Μέρες του Πάσχα μόλις μας αποχαιρέτησαν παιδιά.Σκεφτήκαμε ότι είναι οι μέρες που οι λέξεις με το αρχικό γράμμα Λλ,όπως λαμπάδα,λουλούδια,λιχουδιές,λαγουδάκι κλπ, χρησιμοποιούνται πολύ συχνά και απ΄όλους.Ας συνεχίσουμε να κάνουμε από το σπίτι για το Λλ,αυτό που κάναμε στο σχολείο μας και με άλλες φωνούλες της κυρίας Αλφαβήτας,τι λέτε;

ΒΛΕΠΩ, ΑΚΟΥΩ ,ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ κι ένα Λαχανιασμένο Λεωφορείο από την Σοφία Μαντούβαλου

 

ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ  Λ,λ

Το βιβλίο της Παυλίνας Παμπούδη “με το άλφα και το βήτα”εκδόσεις ΚΕΝΤΡΟΣ μας συντροφεύει και στο νηπιαγωγείο μας .Να λοιπόν το ποίημα με το γράμμα Λ λ που θα πρέπει βέβαια πρώτα να ζητήσετε ευγενικά, όπως πάντα,από κάποιον  να σας το διαβάσει.Βέβαια πριν απ’αυτό,εσείς μπορείτε  να σχολιάσετε την εικόνα,να πείτε τι βλέπετε,τι πιστεύετε ότι γίνεται ή ότι θα γίνει  και πολλά άλλα,όπως κάνουμε και στο σχολείο,οπότε σίγουρα θα ανακαλύψετε,αφού είστε τόσο σπουδαία παιδιά,αυτό που λέει το ποίημα,πριν σας το διαβάσουν.Μπορείτε να βρείτε κι άλλες λέξεις που αρχίζουν από το γράμμα Λ λ ,να διαλέξεις μία και να τη ζωγραφίσεις γράφοντας και το όνομά της.Και μετά όπως ξέρεις και αν θες “κλικ,φωτογραφία”και στο padlet ,αν θες να τη μοιραστείς και στην ομάδα!!

 

ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ  ΛΑΘΗ

Ακούστε και δείτε το παραμύθι παρέα με έναν μεγαλύτερο,μιλήστε για αυτό που σας έκανε εντύπωση,τα συναισθήματα  και τους προβληματισμούς που σας προκάλεσε ,και αν θέλετε μπορείτε  να ζωγραφίσετε γι αυτό.Και μετά όπως ξέρετε πια “κλικ, φωτογραφία” και στο padlet.Θα χαρούμε να δούμε τις δημιουργίες σας.

 

 

ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ebook

 

]

eTwinning MENOYME ΣΠITI… MAZI !!! και Παγκόσμια ημέρα της Γης

0

Συγγραφέας: 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ | Κατηγορία eTwinning 2020 ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ...ΜΑΖΙ!! | , στις 22-04-2020

1) OMOΡΦΕΣ  ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΕ  ΕΝΑ  ΠΑΣΧΑ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ

 

Xρόνια Πολλά σε όλους !!Χριστός Ανέστη αγαπημένα μας παιδιά και γονείς!! Ξεκινάμε πάλι την εξ αποστάσεως επικοινωνία μας  με μια έκπληξη.Στα πλαίσια του έργου eTwinning MENOYME ΣΠITI …MAZI!!(Αποστολή 7) συγκεντρώσαμε όλο το υλικό με τις πασχαλινές δημιουργίες σας, που είχαμε τη χαρά να μοιραστούμε μαζί σας στο κόκκινο padlet, και δημιουργήσαμε ένα  ebook που ελπίζουμε να σας αρέσει .

ΕΝΑ ΠΑΣΧΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε τις πασχαλινές μας δημιουργίες με ένα ebook

 

2)  22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

 

Προστατεύουμε τη ΓΗ!!Τα παιδιά μπορούν και μας  δείχνουν τον δρόμο!!

eTwinning MENOYME ΣΠITI… MAZI !!!ΑΠΟΣΤΟΛΗ 7 συνέχεια

0

Συγγραφέας: 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ | Κατηγορία eTwinning 2020 ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ...ΜΑΖΙ!! | , στις 15-04-2020

     “ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ”  ΚΑΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ

Αγαπημένα μας παιδιά  Μεγάλη Τετάρτη σήμερα!! Πλησιάζουμε σιγά σιγά στην Ανάσταση και την Κυριακή του Πάσχα.Για τις επόμενες μέρες λοιπόν ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ…ΜΑΖΙ με την οικογένεια σας, μπορείτε να βρείτε παρακάτω παιχνίδια,με τα οποία αν θέλετε να ασχοληθείτε,θα περάσετε όμορφα και διασκεδαστικά!!Παράλληλα όμως θα μάθετε και πολλά πολλά πράγματα ,συζητώντας με τους γονείς σας γι αυτά.

ΠΑΣΧΑ- ΟΙ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΜΕ ΑΥΞΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ

ΠΑΣΧΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΑ            

ΒΑΛΕ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ -ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ

ΠΑΣΧΑ -ΠΑΖΛ ΛΑΓΟΣ               ΠΑΖΛ -ΛΑΓΟΣ ΣΕ ΦΛΥΤΖΑΝΙ

 ΠΑΣΧΑ- ΒΑΖΩ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΠΑΣΧΑ-ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΤΗΝ ΚΟΤΟΥΛΑ

ΠΑΣΧΑ -ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Επίσης αυτές τις μέρες μπορεί να σας συντροφεύσει  και ο ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ(που υπάρχει και στο κόκκινο padlet)  ΠΑΣΧΑ -ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ…ΜΑΖΙ!!eTwinning

Σας  αφήνουμε, προς το παρόν, με το βίντεο από το παραμύθι της Λότης Πέτροβιτς Ανδρουτσοπούλου “ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ “,που με τον δικό της μοναδικό τρόπο διαβάζει η συγγραφέας και νηπιαγωγός Εύη Τσιτιρίδου, για όλα τα παιδιά του eTwinning έργου MENOYME MEΣA …MAZI!!!  Σας υπενθυμίζουμε πως τόσο η εικονογράφηση του παραμυθιού ,που ίσως θέλετε να κάνετε, όσο  και όλες οι πασχαλινές δημιουργίες σας αναρτώνται  με τον γνωστό τρόπο ,στο κόκκινο padlet ΕΝΑ ΠΑΣΧΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ!!! 

Σας ευχόμαστε από καρδιάς  αστεράκια μας και αγαπημένοι γονείς να περάσετε όμορφα και όπως  ο καθένας από εσάς επιθυμεί !!Παιδιά,σας χαρίζουμε μια μεγάλη, μακρινή δυστυχώς αγκαλιά ,με την ευχή να γυρίσουμε όσο πιο σύντομα  γίνεται στο σχολείο μας, και να ξαναβρεθούμε στον αγαπημένο μας χώρο !!Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με Αγάπη και Υγεία στις ζωές όλων !!

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση