Ενημέρωση για τη σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση

Αγαπητοί γονείς και παιδιά!

Όπως θα γνωρίζετε ήδη, το σχολείο θα παραμείνει κλειστό από 16/11/20 και για δύο εβδομάδες λόγω της πανδημίας.

Όλα αυτά που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είναι μία νέα κατάσταση και για εσάς και για εμάς. Προσπαθούμε όλοι μας να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες όσο το δυνατόν καλύτερα.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα σας αποστείλουμε στα προσωπικά σας email τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των τάξεων  μας όσον αφορά τη σύγχρονη εκπαίδευση.

Το διαδικτυακό μάθημα θα ξεκινήσει την Τετάρτη 18/11/2020 στις 14:10 σύμφωνα με το πρόγραμμα του υπουργείου παιδείας. Για την αποφυγή προβλημάτων σύνδεσης οι τάξεις θα είναι ανοικτές από τις 14:00. Θα χρειαστεί κατά την σύνδεσή σας το όνομα του παιδιού και το αρχικό γράμμα από το επίθετό του. Στο πεδίο που ζητάει το email σας, δηλώστε κάτι τυχαίο όπως π.χ. a@.sch.gr και αποφύγετε να δηλώσετε το προσωπικό σας email.

Το πρόγραμμα είναι το εξής:

Ώρα Από Έως
14:10 14:40
15:00 15:30
15:50 16:20

 

Όσον αφορά την ασύγχρονη εκπαίδευση (κυψέλες e-me), θα χρειαστεί να εγγραφείτε στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Για να δημιουργήσετε λογαριασμό εκεί χρειάζεστε τον ΑΜ του παιδιού ο οποίος υπάρχει στη βεβαίωση μετακίνησης. Εάν δεν τον γνωρίζετε παρακαλώ επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας. Όταν θα ανεβάσουμε υλικό εκεί θα σας το ανακοινώνουμε ζωντανά στην τηλεδιάσκεψη.

Παρακαλούμε εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα στην προσπάθεια σύνδεσης σας ή στη δημιουργία λογαριασμού στο ΠΣΔ μη διστάσετε να μας ρωτήσετε. Γι αυτό το λόγο αύριο Τρίτη 17/11 από τις 9:00- 12:00 θα βρισκόμαστε στο σχολείο.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία,

Οι νηπιαγωγοί.

Μία σκέψη στο“Ενημέρωση για τη σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση

Τα σχόλια είναι κλειστά.