Εθνική Ετικέτα Ποιότητας eTWINNING

national quality label project nql pdf 2959772 user 35579 115db2d5af 1 1 page 0001 1

Η συμμετοχή μας στο e-Twinning έργο “ONE SEED, ONE WORLD” που υλοποιήσαμε στο 1ο Νηπιαγωγείο  Φιλιατών, απέσπασε την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας. Κατά τη διάρκεια του έργου και με τη βοήθεια των Τ.Π.Ε. τα παιδιά, ανέπτυξαν στάσεις και αξίες που αφορούν το περιβάλλον, συμπεριφορές και δράσεις που διαφυλάσσουν το φυσικό κεφάλαιο (επινοώντας, συμμετέχοντας και διασκεδάζοντας  σε δημιουργικές δραστηριότητες σχετικά με τους σπόρους) ώστε να γίνουν ενεργοί και περιβαλλοντικά εγγράμματοι πολίτες, να αγαπήσουν τη φύση, να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία και τα εργαλεία Web2, να βοηθηθούν στην επίλυση προβλημάτων, να συνεργαστούν με την οικογένειά τους, να κάνουν νέους φίλους και να αποκτήσουν διαφορετικές εμπειρίες από διαφορετικές  χώρες. Ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές μας, τους μικρούς e-twinners και κυρίως σ’ αυτούς  που φοιτούν τώρα πια στην 1η Δημοτικού, που συμμετείχαν με ενθουσιασμό στις δραστηριότητες καθώς και σε όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση του προγράμματος.

 

 

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2023-2024


2
Τα σχολεία άνοιξαν και μια καινούρια σχολική χρονιά αρχίζει στο 1ο Νηπιαγωγείο Φιλιατών. Μια σχολική χρονιά που παρά τις δυσκολίες, ευχόμαστε η κάθε μέρα στο νηπιαγωγείο να είναι μια νέα περιπέτεια ΚΑΙ για τα παιδιά ΚΑΙ για τους εκπαιδευτικούς….. να περάσουν όλοι  όμορφα και να  δημιουργήσουν δυνατές και χαρούμενες αναμνήσεις. Καλή χρόνια σε όλους, με ατελείωτα όνειρα, παιχνίδια και γνώσεις!!!!!!

Και για σας τους γονείς, εμείς, οι νηπιαγωγοί των παιδιών σας, είμαστε έτοιμες να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία που θα προκύψει, με σύμμαχο τις γνώσεις μας, το κέφι μας, την αγάπη μας για τα παιδιά, αλλά και με τη δική σας βοήθεια και συμπαράσταση.