ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!!!!!
Το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Θεσσαλίας (ΠΕΚΕΣ) απευθύνει την παρακάτω Πρόσκληση σε Γονείς / Κηδεμόνες μαθητών/τριών κάθε βαθμίδας προκειμένου να συμμετάσχουν σε ενημερωτική συνάντηση με θέμα: «Σχέσεις γονέων παιδιών στις μέρες του ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ»
Αγαπητοί γονείς,
Υλοποιώντας ομόφωνη απόφαση της 13ης Ολομέλειας του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 23 Μαρτίου 2020, και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Σας καλούμε στην ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση με γενικό θέμα: «Σχέσεις γονέων παιδιών στις μέρες του ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ», που θα πραγματοποιηθεί σε συνθήκες ζωντανής μετάδοσης στο Youtube την Παρασκευή 10 Απριλίου και ώρες 16:00-18:00.
Προκειμένου να παρακολουθήσετε την ενημερωτική συνάντηση ζωντανά, δεν έχετε παρά να πληκτρολογήσετε την ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση σε ένα φυλλομετρητή, δηλαδή, ένα πρόγραμμα πλοήγησης στο διαδίκτυο:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι ομιλίες θα μαγνητοσκοπηθούν και πως αυτή η μαγνητοσκόπηση (το βίντεο) της εκδήλωσης θα είναι διαθέσιμη και μετά το τέλος της πραγματοποίησης της από το κανάλι της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (το αναζητάτε με το όνομα ΠΔΕ Θεσσαλίας) στο YouTube ώστε να μπορέσετε να την παρακολουθήσετε.
Το πρόγραμμα της ενημερωτικής εκδήλωσης είναι το ακόλουθο:
Ερωτήματα είναι δυνατόν να υποβληθούν μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης thess.pekes@gmail.com πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εκδήλωση. Θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε να απαντηθούν
Ο
Οργανωτικός Συντονιστής
του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας
(Τ.Σ.Υ.)
ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ