Ευχές της Άρτεμις Παπαδημητρίου – Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες!

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία και το συντονισμό που είχατε με τα σχολεία αυτή την δύσκολη πραγματικά περίοδο για όλους μας!!!! Σταθήκατε δίπλα στα παιδιά για να μπορέσει να υλοποιηθεί η εξ αποστάσεως εκπαίδευση παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπήρχαν και ήταν πολλές!! Συνεργαστήκατε με τους εκπαιδευτικούς με αποτέλεσμα ένα μεγάλο σύνολο των μαθητών μας να έχει συμμετοχή.  Μακάρι τη νέα χρονιά να γυρίσουν τα παιδιά στο φυσικό τους χώρο!!!

Σε αυτή την τόσο διαφορετική εορταστική περίοδο, εύχομαι σε εσάς, στις οικογένειες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να έχετε πρώτα από όλα υγεία και δύναμη, για να αφήσουμε γρήγορα πίσω μας την εμπειρία του 2020 και να έχουμε όλοι ένα πιο αισιόδοξο και πιο δημιουργικό 2021.

Καλές γιορτές!!!!!!!!

Με εκτίμηση

Η Σ.Ε.Ε

Παπαδημητρίου Άρτεμις

Πρόσκληση σε Επιστημονική- Επιμορφωτική συνάντηση

Το ΠΕ.Κ.Ε.Σ Θεσσαλίας δια της Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου και σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τίτλο «Συμβουλευτική Ψυχολογία & Συμβουλευτική στην Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση & την Υγεία» σας προσκαλούν  στην  εξ αποστάσεως Επιστημονική-Επιμορφωτική συνάντηση με θέμα:

«Εκπαίδευση στην πρώιμη παιδική ηλικία: ο ρόλος των συναισθηματικών αναγκών»

τη Τετάρτη 16  Δεκεμβρίου 2020  και ώρα 18.30-19.30

Εισηγήτρια της Επιστημονικής συνάντησης είναι η κ. Χριστίνα Ρούση – Βέργου, Επίκουρη καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Προκειμένου να συμμετάσχετε στην συνάντηση θα πρέπει να ακολουθήσετε τον υπερσύνδεσμο:

https://minedu-primary.webex.com/meet/arpapadi