ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ 2020

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2020-2021 ΚΑΙ ΕΦΕΞΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (gov.gr) ΜΕ ΥΠΟΒΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ/ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ /ΠΡΟΝΗΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠ/ΓΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΗΠ/ΓΕΙΟΥ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η προθεσμία για την ηλεκτρονική εγγραφή των νηπίων ορίστηκε «Από τις 15 έως τις 30 Μαΐου 2020» με το άρθρο τριακοστό πέμπτο περ. 1 της από 1.5.2020 ΠΝΠ – ΦΕΚ Α 90/1.5.2020 που τροποποίησε την προθεσμία της περίπτωσης α της παραγράφου 4 του άρθρου 6 του π.δ. 79/2017

Στα Νηπιαγωγεία εγγράφονται τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2015 και το 2016

Πριν την οριστική υποβολή της αίτησης οι γονείς  πρέπει να προσκομίσουν στη σχολική μονάδα :

α)  αίτηση εγγραφής και τα δικαιολογητικά για το προαιρετικό ολοήμερο πρόγραμμα ή/και το τμήμα πρόωρης υποδοχής καθώς

β) το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή/τριας

γ) το βιβλιάριο υγείας του μαθητή/τριας ή άλλο στοιχείο από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια(βεβαίωση παιδιάτρου)

δ)Τα στοιχεία άλλων τέκνων που φοιτούν στην ίδια ή σε συστεγαζόμενη σχολική μονάδα εφόσον υπάρχουν.

ε)  γνωμάτευση από Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ) ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη αρμόδια δημόσια υπηρεσία, εφόσον υπάρχει, σε περίπτωση μαθητή/τριας με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

. Σε περιπτώσεις γονέων/κηδεμόνων που αδυνατούν να κάνουν χρήση της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Πρώτη Εγγραφή» της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης (gov.gr), η αίτηση μπορεί να υποβληθεί με παρουσία στο νηπιαγωγείο.

Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΝΗΠ/ΓΕΙΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 8/5/2020 Φ .2.1/3186  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΟΔΟΥΣ:ΑΒΕΡΩΦ- ΑΧΙΛΛΕΩΣ-ΑΘΗΝΑΣ-ΜΠΑΛΝΤΑΝΤΖΗ-ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ -ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΟΜΗΤΑ- ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΧΙΛΛΕΩΣ- ΜΥΡΜΙΔΟΝΟΣ -ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΑΣ.ΑΜΑΛΙΑΣ- ΑΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ-ΚΡΟΚΕΙΩΝ-ΒΟΛΟΥ-ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ-ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ -ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΑΓΙΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ.

 

 

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΦΕΚ