Γράμματα Συγνώμης Α2

Από μικρό παιδί με βασάνιζε μια κλοπή που έχω κάνει . Πρόκειται για ένα μικρό αυτοκινητάκι που πήρα από το φίλο μου μυστικά . Μου άρεσε πάρα πολύ , ο φίλος μου δε το πολυέπαιζε και εγώ μπήκα στον πειρασμό. Ο φίλος μου δεν το ανακάλυψε αλλά θέλησα να πω σε κάποιον το λάθος μου και να ζητήσω συγνώμη .

 

 

Αγαπητέ Γιάννη

 

Συγνώμη για τον άσχημο τρόπο που σου μίλησα προχθές στο αυτοκίνητο αλλά το γεγονός ότι μου είπες ψέματα με έβγαλε εκτός ορίων και δεν ήξερα τι έλεγα . Ξέρω ότι ήταν πολύ σκληρές οι κουβέντες μου αλλά πραγματικά μετάνιωσα για ότι κι αν είπα . Θέλω να σου εκφράσω την αγάπη μου για σένα και δε θέλω να σε χάσω για ένα τέτοιο λάθος . Ελπίζω να είμαστε ξανά όπως πριν.

 

 

 

 

Ζητώ συγνώμη στον άνθρωπο που με μεγάλωσε , που έκανε τα πάντα για μένα για να είμαι ένας σωστός άνθρωπος με ένα σωστό χαρακτήρα ,που έχει πάθει τόσα πράγματα από μένα και με άσχημο τρόπο , που έχει νιώσει πολλές φορές άχρηστη όχι από τον εαυτό της αλλά από εμένα γιατί δεν πιστεύει ότι μεγάλωσε έτσι το παιδί της. Πιστεύω ότι όλοι έχετε καταλάβει ποιο πρόσωπο είναι αυτό .

 

 sorry 

 

 

Μανουλίτσα μου

 

Σου στέλνω αυτό το γράμμα για να σου ζητήσω συγνώμη μέσα από την καρδιά μου για όλα αυτά που έγιναν τις προάλλες μεταξύ μας. Με πλήγωσαν πολύ όλα αυτά που σου είπα και σε πλήγωσα τόσο. Βέβαια τα είπα πάνω στα νεύρα μου αλλά σημασία έχει πως σε στενοχώρησα πολύ και  το ξέρω αυτό μην το αρνηθείς .Έχω να κοιμηθώ δυο μέρες και νύχτες από τις τύψεις. Έχεις κάθε δικαίωμα να θυμώνεις και να είσαι λυπημένη αλλά να ξέρεις πως έχω μετανιώσει πικρά και δεν πρόκειται να σου ξαναφερθώ έτσι . Να ξέρεις ότι σε αγαπώ πολύ και ότι είσαι μοναδική για μένα .Θα ήθελα να με συγχωρέσεις και σου υπόσχομαι ότι δε θα σε ξαναπληγώσω ποτέ .

Σε αγαπώ πολύ

Μην το ξεχάσεις ποτέ αυτό

Η κόρη σου

 sorry

 

 

Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους γονείς και τα αδέρφια μου για αυτά που τους έχω κάνει στη ζωή μου και δεν τους κάνω περήφανους . Δε θέλω να τους λένε έξω πως είναι έτσι ο γιός τους και δε θέλω να δίνω δικαίωμα σε κανένα . Δυστυχώς δεν πρόλαβα να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τον πατέρα μου γιατί έφυγε από τη ζωή .Θα έκανα τα πάντα να τον βρω και να του ζητήσω συγνώμη .

 

 

Αγαπητέ αδερφέ

 

Όπως όλοι οι άνθρωποι όταν έχουν τύψεις , έτσι κι εγώ αποφάσισα να σου ζητήσω συγνώμη .

Ξέρω ότι ήταν πολύ άσχημο αυτό που σου έκανα όμως έχω πραγματικά μετανιώσει. Το να σου δώσω μπουνιά και να σου φύγει το μπροστινό δόντι (κουνιόταν ήδη!) ξέρω ότι δεν ήταν ότι καλύτερα μπορούσα να κάνω.

Για αυτό σου ζητάω ειλικρινά συγνώμη και ελπίζω κάποια στιγμή να με συγχωρέσεις.

 

Η αγαπημένη σου αδερφή

 

 

 

 

Μπαμπά μου

 

Θέλω να ζητήσω συγνώμη γιατί ξέρω ότι ίσως να φέρομαι κάποιες φορές εγωιστικά και πολλές φορές να σου φωνάζω. Ωστόσο βλέπω τον αγώνα που κάνεις .  Βλέπω ότι ποτέ δεν είσαι κουρασμένος για ότι κι αν σου ζητήσω . Γιατί ακόμη και που έφευγες στις 6.00 το πρωί και γύριζες στις οχτώ πάντα μου έκανες τα χατίρια . Άσχετα που ήσουν πολύ κουρασμένος . Γιατί δε σταμάτησες ποτέ να μου γελάς . Γιατί άσχετα που δεν είχα ότι ήθελα από υλικά αγαθά , είχα πάντα από όλα τα άλλα. Αυτά που δίνεις και παίρνεις χωρίς να είσαι πλούσιος. Μόνο πλούσιος στην ψυχή όπως μου λες .Συγνώμη λοιπόν για όσα έκανα και σε στενοχώρησα γιατί δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου .

 

 

 

Αγαπημένη μου

 

Είναι πολλά….Θέλω να σου πω πολλά….Τα λόγια δεν είναι αρκετά για να σου εκφράσω όλα αυτά που νιώθω .Κάθισα και σκέφτηκα την προχθεσινή μας συνάντηση και συζήτηση. Μπορώ να πω πως φέρθηκα επιπόλαια . Ίσως ….Κανείς δε μπορεί να κρίνει …. Εγώ όμως θέλω να σου μιλήσω για τη δική μου πλευρά αυτή τη στιγμή . Έφταιξα ….Δεν έπρεπε να σου είχα θυμώσει για κάτι τόσο ασήμαντο . Κάτι ασήμαντο μπροστά στα τόσα χρόνια της όμορφης φιλίας μας . Είσαι κάτι παραπάνω από φίλη μου …. Είσαι η οικογένειά μου ….Αυτές τις μέρες σκέφτομαι πως θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα…Δεν μπορώ να κοιμηθώ ήρεμη το βράδυ…Σκέφτομαι τον τσακωμό μας. Μπροστά σε κάτι τόσο ΜΕΓΑΛΟ , τη φιλία μας κοιτάμε τα πιο μικρά και ασήμαντα ….Δε σκεφτόμαστε. Θέλω να σου ζητήσω ένα τεράστιο ΣΥΓΝΩΜΗ …ΣΥΓΝΩΜΗ , ΣΥΓΝΩΜΗ και ξανά ΣΥΓΝΩΜΗ . Από εδώ και πέρα θα προσπαθήσω να σκέφτομαι καλύτερα τι έγινε πριν σου θυμώσω για κάτι που δεν έπρεπε…..

 

Φωτεινή…..

sorry3

Επιμέλεια ανάρτησης κ.Λαγού Κωνσταντίνα ΠΕ01

2 σχόλια

    • Γιώτα Τσελεκίδου στο 22 Φεβρουαρίου, 2014 στις 1:43 πμ
    • Απάντηση

    Είναι πολυ σημαντικό να αναγνωρίζουμε τις ευθύνες και τα λάθη μας και να καταλαβαίνουμε πότε οφείλουμε στον άλλον μια συγγνώμη! Λάθη πάντα γίνονται κι πάντα θα γίνονται το ζήτημα είναι να μην τα επαναλαμβάνουμε και να ειμάστε πάντα έτοιμοι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να τα διορθώσουμε! Πολύ πρωτότυπη η εργασία σου ,συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου!

  1. http://youtu.be/H5tvKiBvGqw

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση