Αρχείο για "27 Μαρτίου 2014"

Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ 1ου ΓΕΛ ΚΟΖΑΝΗΣ ΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ο ΝΕΌΤΕΡΟΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε τη συμμετοχή του μαθητή της Α΄τάξης του σχολείου μας, Νασιάδη Αθανασίου, στο πανελλήνιο συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών (Ναύπλιο, Μάρτιος 2014) με την ιδιότητα του εισηγητή και θέμα « Κβαντικό μπέρδεμα και δισυπόστατη ύλη ».

Η εισήγησή του, που περιλαμβάνεται στα πρακτικά του συνεδρίου, στηρίζεται στη θεωρία της Κβαντικής Μηχανικής.

Συγχαίρουμε θερμά το μαθητή μας και του ευχόμαστε να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να ασχολείται με την επιστήμη που τον έχει συνεπάρει. Είμαστε σίγουροι ότι έχει να προσφέρει τα μέγιστα και εμείς θα είμαστε αρωγοί και εμψυχωτές στην προσπάθειά του αυτή. Θανάση, σου ευχόμαστε από καρδιάς ένα λαμπρό μέλλον!

Η Δ/ντρια και ο Σύλλογος καθηγητών

του 1ου ΓΕΛ Κοζάνης

Ανακοίνωση για την επιτυχία μαθητών του Λυκείου στις υποτροφίες Benjamin Franklin

Θερμά συγχαρητήρια στους τρεις μαθητές του σχολείου μας, Χαϊντούτη Μιχάλη (1ος υπότροφος), Γκουζιώτη Φωτεινή (1η αναπληρωματική υπότροφος)και Αραμπατζή Παναγιώτη(5η θέση στην γενική κατάταξη) που ανάμεσα σε 89 υποψηφιότητες προκρίθηκαν στην τελική διαδικασία για τη χορήγηση των υποτροφιών « Benjamin Franklin».
Ιδιαιτέρως συγχαίρουμε τον Χαϊντούτη Μιχάλη, μαθητή της Γ΄τάξης που κατάφερε να ξεχωρίσει από τους συνυποψήφιούς του και να λάβει τελικά την πρώτη υποτροφία. Έτσι, το καλοκαίρι θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει για ένα μήνα το πρόγραμμα της υποτροφίας στις ΗΠΑ μαζί με συνομήλικους από όλο τον κόσμο.
Του ευχόμαστε ολόψυχα το ταξίδι αυτό να ικανοποιήσει τις προσδοκίες του και να είναι η αρχή μίας πετυχημένης ακαδημαϊκής πορείας.
Πάντα επιτυχίες Μιχάλη!

Η Δ/ντρια και ο Σύλλογος καθηγητών
του 1ου ΓΕΛ Κοζάνης

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση