Νέα Ιστοσελίδα του σχολείου

Από τον Σεπτέμβριο του 2017 λειτουργεί η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας στην παρακάτω διεύθυνση:

https://1gelkozani.edupage.org

Πρόγραμμα από 12/09/2017

Δείτε το πρόγραμμα στη νέα ιστοσελίδα

 

  • Η νέα ιστοσελίδα είναι:  https://1gelkozani.edupage.org/?
  • Στην αρχική σελίδα πηγαίνουμε στο μενού : Μαθητές και Γονείς – Ωρολόγιο
  • Διαλέξτε το τμήμα σας από το μενού: Τμήματα.
  • Η Β και η Γ να επιλέξουν το τμήμα γενικής και το τμήμα κατεύθυνσης.
  • Μπορείτε να το αποθηκεύσετε ως PDF από το μενού : εκτύπωση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Αγιασμός του 1ου ΓΕΛ ΚΟΖΑΝΗΣ θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11/09/2017 και ώρα 9:30 π.μ.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Κοζάνης συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές/τριες του σχολείου μας που εισήχθησαν στις σχολές της επιλογής τους σε Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι και ευχόμαστε από καρδιάς να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και να ξεχωρίζουν για το ήθος τους και τις επιδόσεις τους.

Σε όσους δεν πέτυχαν τους στόχους τους  ευχόμαστε να μη σταματήσουν να θέτουν νέους και να αγωνίζονται για την υλοποίησή τους.

 Ο Διευθυντής

Δρ. Απόστολος  Καραφυλλίδης

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

Μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων στα Μηχανογραφικά Δελτία ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2017

Από  το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων επισημαίνεται  ότι  την  Τρίτη 18-7-2017, λήγει η προθεσμία υποβολής μηχανογραφικών δελτίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής και εντός καθοριζόμενου χρονικού διαστήματος, επιτρέπεται μόνο η μερική ή ολική ανάκληση της δήλωσης προτιμήσεων.

Κατ’ εφαρμογή των ανωτέρω, ορίζεται προθεσμία ως και την Πέμπτη 20-7-2017, μέσα στην οποία υποψήφιοι που υπέβαλαν εμπρόθεσμα το μηχανογραφικό τους δελτίο, μπορούν να προχωρήσουν σε μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων.

Για την υλοποίηση της διαδικασίας, όσοι υποψήφιοι τυχόν επιθυμούν μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων, πρέπει να επισκεφθούν στο διαδίκτυο την ηλεκτρονική διεύθυνση https//:exams-delpref.it.minedu.gov.gr. Μέσω αυτής της εφαρμογής, θα μπορούν ΜΟΝΟ να διαγράψουν κάποια/κάποιες από τις προτιμήσεις τους ή και όλες. Διευκρινίζεται ότι δεν θα μπορούν να αλλάξουν τη σειρά των προτιμήσεων ούτε να προσθέσουν νέες προτιμήσεις. Μετά την διαγραφή/ές κάποιας προτίμησης, οριστικοποιούν εκ νέου το μηχανογραφικό δελτίο, το οποίο διατηρεί τον ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου αλλά με νεότερη ημερομηνία.

Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι οριστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αλλαγή στα μηχανογραφικά δελτία. Η εφαρμογή θα κλειδώσει και θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική επεξεργασία των μηχανογραφικών δελτίων.

Οι υποψήφιοι που έχουν ήδη οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο, από την επόμενη εβδομάδα, θα έχουν πλέον πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, μόνο για να βλέπουν την οριστικοποιημένη μορφή του μηχανογραφικού δελτίου, το οποίο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι δόθηκε παράταση της προθεσμίας συμπλήρωσης των μηχανογραφικών μέχρι 18/07/2017. Την ημέρα εκείνη το σχολείο θα παραμείνει ανοιχτό για τους υποψηφίους που θα χρειαστούν οτιδήποτε σχετικό με τα μηχανογραφικά από τις 9.30 έως 13.00.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρακαλούνται οι τελειόφοιτοι μαθητές της Γ΄τάξης σχ. ετ. 2016-17 να προσέλθουν στο σχολείο την Πέμπτη 13/7 ή την Παρασκευή 14/7 και κάθε Πέμπτη Ιουλίου – Αυγούστου προκειμένου να παραλάβουν τις βεβαιώσεις συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΝΘΥΠΟΠΥΡΑΓΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018

2017_6_29 _Φ_251_109711_Α5_ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ_2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΩΤ7Χ465ΧΘ7-Μ21-1

Υπολογίστε εύκολα και γρήγορα τα μόρια των Πανελληνίων Εξετάσεων

Στα παρακάτω link μπορείτε να υπολογίσετε τα μόριά σας:

 

Ημέρες λειτουργίας των Λυκείων για την υποστήριξη της ηλεκτρονικής υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου

Για την υποστήριξη της υποβολής του Μ.Δ. τον Ιούλιο και ως τη λήξη της προθεσμίας υποβολής (Παρασκευή 14-7-2017), τα Λύκεια θα λειτουργήσουν ως εξής :

  • Όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον την Πέμπτη 6-7-2017 και την Παρασκευή 14-7-2017, με την παρουσία του Διευθυντή ή Υποδιευθυντή ή του αναπληρωτή αυτών και του εντεταλμένου εκπαιδευτικού για το χειρισμό της ηλεκτρονικής εφαρμογής του μηχανογραφικού δελτίου. Αυτές τις 2 ημέρες ο (Υπο)Διευθυντής θα μπορεί να επιτρέψει στους υποψηφίους να αποκτήσουν password (αν δεν πρόλαβαν ή αν το έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ. για να οριστικοποιήσουν εκ νέου ένα άλλο Μ.Δ.
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση