Σύλλογος Γονέων
Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020, 10:06
Από: ΚΟΥΝΙΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ | Κάτω από: Χωρίς κατηγορία

8/12/2020

Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες και παιδιά του Γυμνασίου Καπανδριτίου,

Με την ανάληψη των καθηκόντων μας, το νέο Δ.Σ. του συλλόγου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου. Το Γυμνάσιο Καπανδριτίου είναι το μεγαλύτερο και παλαιότερο στην περιφέρειά μας καθώς φιλοξενεί 350 μαθητές και 36 διδάσκοντες. Λόγω της παλαιότητας του κτιρίου απαιτείται συνεχής φροντίδα, συντήρηση και ενίσχυση του εξοπλισμού και της υλικοτεχνικής υποδομής που είναι ελλιπείς.

Οι προσπάθειές μας κριτήριο έχουν την βελτίωση του χώρου, όπου τα παιδιά μας περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους.

Σας ενημερώνουμε για την προσπάθεια που καταβάλλεται, καθώς θέλουμε τα παιδιά να αντικρύσουν ένα πιο φιλικό και ζεστό χώρο από αυτό που άφησαν, και με την επιστροφή τους στο σχολείο να εισπράξουν το ενδιαφέρον και την αγάπη μας στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν.

Με πρωτοβουλία του συλλόγου και μετά από παρέμβαση της κ. Βάσως Κόλλια, α΄ επιλαχούσας βουλευτή της Ανατολικής Αττικής και αποφοίτου του σχολείου μας, εξασφαλίστηκε έγκριση από τον Πρόεδρο της ΚΤΥΠ, κ. Τίμο Κατσίπο, για τη βελτίωση των κτιριακών υποδομών του σχολείου και προμήθειας εξοπλισμού. Επιπλέον, υπήρξε διαβεβαίωση ότι θα εξεταστεί το ενδεχόμενο ακόμη και για κτιριακές επεκτάσεις μετά την πρόταση του κλιμακίου που θα επισκεφτεί σύντομα το σχολείο μας.

Έγινε δωρεά 1.500 ευρώ από τον κ. Μαρτίνο Αθανάσιο για κουρτίνες σε αίθουσες που δεν είχαν.

Με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Καπανδριτίου κ. Χρήστου Τρομπούκη βελτιώνονται τοπικά οι αίθουσες που είχαν προβλήματα υγρασίας με το μεράκι των κ.κ. Θανάση Δέδε και Στάθη Κέτσιο καθώς και ο προαύλιος χώρος που καθαρίζεται με πολύ φροντίδα από τον κ. Νίκο Βλάχο και το κ. Νίκο Παπαγεωργάκη τους οποίους και ευχαριστούμε. Με ενέργειες του κ. Κιούση, Πρόεδρου της Σχολικής Επιτροπής αλλάχθηκαν οι παλαιότεροι λαμπτήρες, με λαμπτήρες led. Εξασφαλίστηκε δωρεά μαρμάρων για κατασκευή βρυσών στον αυλή από την εταιρεία «Nordia, Μάρμαρα Αθηνών”. Το εργαστήριο φυσικών επιστημών πρόκειται να εξοπλιστεί σύντομα μετά από δωρεά. Επιπλέον, βάφτηκαν πολυκαιρισμένα έπιπλα και πλύθηκαν όλες οι κουρτίνες με προσωπική επένδυση χρόνου των μελών του ΔΣ. Την επιδιόρθωση των υπαρχουσών κουρτινών ανέλαβε αφιλοκερδώς η κ. Μαντά Κατερίνα, την οποία και ευχαριστούμε.

Αξιέπαινη είναι η προσπάθεια των δύο εργαζομένων καθαριότητας, κ. Αθανασίας Αθανασίου και της κ. Φανής Λέπουρη, καθώς αυτό το διάστημα που τα παιδιά μας βρίσκονται στα σπίτια τους, έχουν περισσότερο χρόνο στην διάθεσή τους και φροντίζουν το χώρο διεξοδικά στην κάθε λεπτομέρεια, τις οποίες και ευχαριστούμε.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε την διεύθυνση του σχολείου και το σύλλογο διδασκόντων για την συνεργασία και στήριξη της προσπάθειά μας.

Καθώς η εκπαίδευση είναι βασικό στοιχείο ανάπτυξης, θα πρέπει να εξασφαλιστούν στα παιδιά μας ευνοϊκότερες συνθήκες μάθησης σε πιο φιλόξενο χώρο με σεβασμό σε αυτά και στους ανθρώπους που τα διδάσκουν.

Έγιναν πολλές ενέργειες σε μικρό χρονικό διάστημα και θα προσπαθήσουμε για ακόμα περισσότερα. Θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και πάντα στη διάθεση των παιδιών μας και τη δική σας.

Όποτε θελήσετε, επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail Sylogosgymnasioukapandritiou@gmail.com και τηλεφωνικά στο τηλέφωνο της Προέδρου 6987144080. Αναμένουμε τις ιδέες και τις προτάσεις σας είτε για τη βελτίωση των συνθηκών φοίτησης είτε για την περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών.

Ευχαριστούμε,

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Καπανδριτίου.



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση