Το σχολείο μας στους Αγώνες Αυθόρμητου Λόγου

Την Τρίτη 14 Μαΐου 2024 οι μαθητές Δαμιανίδης Κωνσταντίνος, Ιορδανίδης Νικόλαος, οι μαθήτριες Σύρου Σοφία, Γρόπαλη Αλεξάνδρα, Κουτσουπιά Ευδοκία, Κυργερίδου Μάρθα και δύο συνοδοί εκπαιδευτικοί, η κα Λαζαρίδου Ειρήνη και ο κ. Λαζαρίδης Παναγιώτης, βρέθηκαν στην Έδεσσα, για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό «Αγώνες Αυθόρμητου Λόγου», που διοργάνωσε η ΔΔΕ Πέλλας.
Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας επέδειξαν απαράμιλλο ήθος κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Η συμμετοχή σε αυτόν απαίτησε τη συνεπή συνεργασία τους καθ’ όλη την χρονιά με τους εκπαιδευτικούς που το συντόνισαν και μάλιστα στο πλαίσιο ενός απαιτητικού σχολικού προγράμματος. Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος εξήφθη η φαντασία των μαθητών, οξύνθηκε η κρίση τους και τους δόθηκε η ευκαιρία να πραγματευτούν αρκετά θέματα που θα τους φανούν χρήσιμα και στις επόμενες τάξεις για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Αν και δεν προκρίθηκαν, αυτό που αποκόμισαν είναι η χαρά της συμμετοχής και η ανεκτίμητη εμπειρία του συναγωνισμού με συνομήλικους.
Ευχαριστούμε τους μαθητές και τις μαθήτριές μας για την όμορφη συνεργασία τους και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας που στήριξαν τα παιδιά, άνοιξαν τους ορίζοντές τους, διδάσκοντάς τους νέες δεξιότητες.
Από τη συντακτική ομάδα του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών
443711698 1000361058459151 8990470191033965608 n

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *