Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ…

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων/ουσών και οι υπεύθυνες της σχολικής βιβλιοθήκης «Μαρία Δαμίγου» εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στην οικογένεια Δαμίγου για την δωρεά λογοτεχνικών βιβλίων με τα οποία θα εμπλουτιστεί η σχολική μας βιβλιοθήκη.
Η συμβολή και η στήριξη της οικογένειας Δαμίγου στο εκπαιδευτικό μας έργο όλα τα χρόνια της λειτουργίας της Βιβλιοθήκης είναι αδιάλειπτη και συγκινητική. Από την πλευρά μας, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι αυτή η στήριξη αξιοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσω της προώθησης και ενίσχυσης της φιλαναγνωσίας στους μαθητές και μαθήτριες του 1ου Γυμνασίου.
Αποτελεί ισχυρή επιθυμία μας και ηθική δέσμευση να συνδεθεί η μνήμη της αείμνηστης Μαρίας με έναν χώρο δημιουργίας και ελπίδας και με δράσεις πολιτισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *