Κοπή βασιλόπιτας

Την Παρασκευή 21/1/2022 μοιράστηκαν ατομικά βασιλοπιτάκια σε όλους τους μαθητές του σχολείου μας, καθώς και στον Σύλλογο Διδασκόντων και στο υπόλοιπο προσωπικό.
Τυχεροί ήταν οι μαθητές :
Α1 Γεωργοπούλου Φωτεινή
Α2 Μπούμπα Σταυρούλα
Α3 Καμπαλής Παναγιώτης
Α4 Παντελίδης Θεόδωρος
Α5 Τσίκος Αναστάσιος
Β1 Βεντούζης Γιώργος
Β2 Πετρίδου Σωτηρία
Β3 Κιλίκη Ραφαηλία
Β4 Οικονόμου Παναγιώτης
Β5 Σωτηριάδου Ιωάννα
Γ1 Δημητριάδης Θεόδωρος
Γ2 Μακρίδου Μαρία
Γ3 Καραγεώργος Αναστάσιος
Γ4 Παρασκευαΐδης Πρόδρομος
Γ5 Χαμαλίδου Ξανθίππη
Όλοι οι τυχεροί μαθητές κέρδισαν από ένα smart band, προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Από τον Σύλλογο Διδασκόντων τυχερές ήταν η κυρία Σκορδή Κωνσταντίνα και η κυρία Βακουφτσή Μαρία, ενώ από το προσωπικό κέρδισε το φλουρί η κυρία Τσίτα Σοφία.
Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία!
.jpg

Ευρωπαϊκό πρόγραμμα URBACT

Το σχολείο μας, σε συνεργασία με το Δήμο Πέλλας, συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Urbact III, Urbsecurity planning safer cities, που αφορά ζητήματα αστικής ασφάλειας. Στόχος μας ήταν να ευαισθητοποιηθούν οι μαθητές/τριες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πεζός πολίτης στην πόλη μας. Μαθητές και μαθήτριες του Β1 και Β2 κατέγραψαν με το φωτογραφικό τους φακό περιπτώσεις που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα των πεζών συμπολιτών μας, τις σχολίασαν και πρότειναν λύσεις που θα ενεργοποιήσουν την κοινωνική ευαισθησία των πολιτών, αλλά και του Δήμου μας.

Το αποτέλεσμα της ομαδικής τους εργασίας, αποτυπώθηκε σε ένα διαδραστικό βιβλίο (flip book) που παρουσιάστηκε στη συνάντηση του Δήμου Πέλλας με τους  εταίρους του προγράμματας, την περασμένη εβδομάδα. Συμμετείχαν  οι χώρες: Ελλάδα, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Ιρλανδία, Βέλγιο.

Μπορείτε να ξεφυλλίσετε το διαδραστικό βιβλίο ( flip book)  στον παρακάτω σύνδεσμο

 

https://online.fliphtml5.com/wmedy/lwxa/#p=36

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ:

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΕΥΡΥΔΙΚΗ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

Συγχαρητήρια Ευαγγελία!

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων καθώς και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών συγχαίρουν τη μαθήτρια Τσουκτορίδου Ευαγγελία , της Γ΄ Γυμνασίου του σχολείου μας,
για τη διάκρισή της στον Διαγωνισμό Μαθηματικών “Ο Θαλής”. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, για την δημιουργία της Ολυμπιακής Ομάδας, η οποία θα εκπροσωπίσει τη χώρα στην Ολυμπιάδα Μαθηματικών.
Ευχόμαστε ολόψυχα στη μαθήτριά μας να έχει πάντα επιτυχίες!!!
mathimatiki1 1