Θεατρική παράσταση « Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» από τη θεατρική ομάδα του σχολείου μας

κέντρική εικόνα

“Είμαστε φτιαγμένοι από το υλικό των ονείρων” λέει ο Σαίξπηρ!

Και σαν όνειρο κύλισε η βραδιά της παράστασης μας! Ένα καλοκαιρινό- η αλήθεια υπέρ του δέοντος ζεστό- βράδυ, το βράδυ της Δευτέρας 17 Ιουνίου στο ΘέατροΜίκης Θεοδωρακης “,οι μαθήτριες και οι μαθητές της θεατρικής ομάδας του 1ου Γυμνασίου Ελευθερίου-Κορδελιού μας έκαναν να ονειρευτούμε, να γελάσουμε, να συγκινηθούμε, να ταξιδέψουμε στον μαγικό κόσμο του θεάτρου! Μας ταξίδεψαν σε ένα “όνειρο καλοκαιρινής νύχτας,έδωσαν ότι καλύτερο πάνω στη σκηνή και έλαβαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού!

Η ομάδα μας, δύο χρόνια τώρα, δούλεψε ακούραστα και όλα τα παιδιά αφιέρωσαν ατελείωτες ώρες από τον ελάχιστο, η αλήθεια, ελεύθερο τους χρόνο για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Είμαι περήφανη και απίστευτα ευγνώμων που τους είχα μαθητές/τριες μου!!!

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον εικαστικό του σχολείου μας, κο Τσουμάκο Τηλέμαχο για τα υπέροχα σκηνικά, τις αγαπητές συναδέλφους Μαρία Μυστακίδου, Αλεβιζοπουλου Παναγιώτα και φυσικά τη βοηθό μου στο πρόγραμμα, Εύα Δήμητσα ,αλλά και τους γονείς των παιδιών για την πολύτιμη βοήθειά τους, καθώς και όλους τους συναδέλφους για τη στήριξη τους!

Μπορεί για φέτος το καράβι του” μαγικού” μας ταξιδιού να έπιασε λιμάνι, αλλά από του χρόνου θα βάλουμε πλώρη για νέα λιμάνια! Γιατί το ταξίδι δεν τελειώνει ποτέ!!!

 

Η υπεύθυνη του πολιτιστικού προγράμματος «Το μαγικό ταξίδι των λέξεων»,

Σαράφη Μαρία

παράσταση 11 παράσταση 10 παράσταση 9 παράσταση 8 παράσταση 7 παράσταση 6 παράσταση 5 παράσταση 4 παράσταση 3 παράσταση 2 παράσταση 1