Την Δευτέρα 27/01/2025 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών μας στην ΑΕΝ Χίου. Η επίσκεψη αυτή αποτέλεσε πολύτιμη εμπειρία για τους μαθητές μας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα της ναυτιλίας και να γνωρίσουν από κοντά τις εγκαταστάσεις και την λειτουργία της Ακαδημίας. Είμαστε βέβαιοι ότι η εμπειρία αυτή θα τους ενθαρρύνει να εξετάσουν σοβαρά το ναυτικό επάγγελμα, το οποίο προσφέρει αξιόλογες επαγγελματικές προοπτικές και ευκαιρίες ανάπτυξης.
Η ενημέρωση και η προώθηση της ναυτικής εκπαίδευσης είναι εξαιρετικά σημαντική για την προσέλκυση νέων στον ναυτιλιακό κλάδο.
Η συνεισφορά της Διοίκησης της σχολής ενθάρρυνε τους μαθητές μας για το ναυτικό επάγγελμα και ειδικότερα για την ειδικότητα Μηχανικών Ε.Ν.