Επίσκεψη ΑΕΝ- Χανιά

Στα πλαίσια του προγράμματος “Επαγγέλματα και Αγορά Εργασίες”, μαθητές του Εργαστηριακού Κέντρου Νεάπολης (ειδικοτήτων : Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων, Οχημάτων και Ψυκτικών), είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Κρήτης στα Χανιά.

Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους της ΑΕΝ, στα εργαστήρια και στις αίθουσες των ειδικοτήτων Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού και Πλοιάρχων. Στο τέλος της περιήγησης οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν από το προσωπικό της Ακαδημίας για θέματα σπουδών και επαγγελματικής εξέλιξης στο χώρο. Η συναναστροφή των μαθητών με καθηγητές, επαγγελματίες του χώρου και φοιτητές βοήθησε στο να λυθούν απορίες, να δημιουργηθεί κίνητρο και ενδιαφέρον για την σπουδαστική τους πορεία!

Η εκδρομή ολοκληρώθηκε με μια εμπειρία έκπληξη για τους μαθητές, καθώς επισκεφτήκαμε έναν ιδιαίτερο χώρο για να βιώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία!
Όλοι οι συμμετέχοντες, μαθητές και συνοδοί, ευχαριστήθηκαν και διασκέδασαν ιδιαίτερα με την κινηματογραφική εμπειρία της προβολής ταινιών μικρού μήκους 9 διαστάσεων (9D) στο χώρο του Minoan’s World.