Αθλητικές Δραστηριότητες με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη

Την Πέμπτη 6 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Θάσου πραγματοποιήθηκαν αθλητικές δραστηριότητες στο γήπεδο του Θεαγένη, με πρωτοβουλία του καθηγητή Φυσικής Αγωγής του σχολείου κ. Κουτσονίδα Αθανάσιου και τη συμμετοχή όλων των εκπαιδευτικών και των μαθητών του σχολείου.

DSC_3805

Σίγουρα ήταν μια πολύ ξεχωριστή, διδακτική αλλά ταυτόχρονα και ψυχαγωγική μέρα για όλους τους μαθητές του σχολείου, οι οποίοι στο όνομα της ανάπτυξης και της ειρήνης, έπαιξαν ποδόσφαιρο, έριξαν μπαλάκι, έκαναν σκυταλοδρομία 6×60μ., αγωνίστηκαν σε δρόμο 50 μ., έπαιξαν πυροσβέστες, τράβηξαν διελκυστίνδα, έτρεξαν 600μ., έπαιξαν hockey, έκαναν δίαθλο (ποδηλασία δύο στροφές και τρέξιμο μία στροφή), ανάλογα με την ηλικία τους και το ευχαριστήθηκαν πάρα πολύ.

DSC_3833

Στο τέλος απονεμήθηκαν μετάλλια από τους εκπαιδευτικούς (Κουτσονίδα Αθανάσιο, Μαργιού Καλλιόπη, Νικολέρη Λασκαρίνα, Παπαθανασίου Χρήστο, Βασιλειάδη Ηλία, Χιώτη Ηλία, Μπαλτά Γεώργιο, Καζάρα Ελένη και Παπαλαζάρου Μαρία) καθώς και από τα μέλη του διοικητικού του συλλόγου γονέων που παρευρέθηκαν, στους τρεις πρώτους νικητές στα ατομικά αγωνίσματα, αλλά και στη νικήτρια ομάδα στα ομαδικά, ενώ μοιράστηκαν αναμνηστικά βραβεία συμμετοχής σε όλους τους μαθητές του σχολείου που συμμετείχαν.

DSC_4032
Αρωγός στην προσπάθεια αυτή όλων των εκπαιδευτικών, στάθηκε και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου που εξασφάλισε τα μετάλλια, αλλά πρόσφερε νερά και χυμούς σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.