header image

Ενημέρωση

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 τίθεται σε λειτουργία για τις δημόσιες σχολικές μονάδες η πλατφόρμα edupass gov.gr.   Στη συγκεκριμένη πλατφόρμα θα δηλώνεται υποχρεωτικά  το αποτέλεσμα του self test που θα γίνεται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη   και από εκεί θα τυπώνεται πλέον η κάρτα μαθητή που θα επιδεικνύεται στο σχολείο κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Για είσοδο στην πλατφόρμα επιλέγετε https://edupass.gov.gr/ και χρησιμοποιείτε κωδικούς taxisnet.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας
https://www.minedu.gov.gr/news/50530-26-10-21-i-leitourgia-tou-edupass-gov-gr-epekteinetai-stis-sxolikes-monades-tis-dimosias-protovathmias-defterovathmias-ekpaidefsis-kai-eidikis-agogis

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Ελένη Κωλέτση

κάτω από: Αρχική

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 27.10.2021 θα πραγματοποιηθεί η γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί από τις 08:30 έως 09:30, στις τάξεις, χωρίς την παρουσία γονέων. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, παρακαλείσθε να παραλάβετε τα παιδιά σας.

Το Ολοήμερο δε  θα λειτουργήσει.

Οι μαθητές που μεταφέρονται με το αστικό θα φύγουν περίπου στις 09:40.

Παρέλαση 28.10.2021

Οι μαθητές που συμμετέχουν στην παρέλαση θα παρευρίσκονται στον χώρο συγκέντρωσης μπροστά από την Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία (Λεωφόρος Δωδώνης) στις 11:30.

Οι γονείς θα παραλάβουν τους μαθητές στο ύψος του Διοικητηρίου της 8ης Μεραρχίας (δίπλα στο Δημαρχείο).

Η χρήση μάσκας για τους μαθητές που θα παρελάσουν είναι υποχρεωτική.

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Ελένη Κωλέτση

 

 

κάτω από: Αρχική

Καλωσήρθατε

Συγγραφέας: | 27 Σεπτεμβρίου 2021
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καλωσήρθατε |

Στον ιστότοπο αυτό θα βρείτε νέα, ανακοινώσεις και πληροφορίες για το σχολείο μας.
Επισκεφτείτε τις διάφορες σελίδες μας για να μάθετε περισσότερα.

Εκεί μπορείτε να βρείτε διάφορες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους εκπαιδευτικούς που πλαισιώνουν το σχολείο μας, την προσβασιμότητα στο σχολείο μας, τον κανονισμό λειτουργίας, τα νέα του σχολείου μας και τα στοιχεία επικοινωνίας του.

κάτω από: Γενικά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1.Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 ο Αγιασμός του Σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί στις 08:30.

  • Όλοι οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στο Σχολείο στις 08:20, φορώντας μάσκες και με βεβαίωση αρνητικού self test.
  • Οι μαθητές/τριες των Β’, Γ’, Δ’, Ε’, και Στ’ τάξεων θα συγκεντρωθούν σε προκαθορισμένο χώρο στην κάτω αυλή και θα οδηγηθούν στις αντίστοιχες αίθουσες διδασκαλίας από τους εκπαιδευτικούς, χωρίς τη συνοδεία γονέων.
  • Οι μαθητές της Α’ τάξης θα συγκεντρωθούν στην πάνω αυλή (είσοδος από την εξωτερική πόρτα της αυλής) χωρίς τη συνοδεία γονέων. Εκεί θα τους υποδεχθούν οι εκπαιδευτικοί της Α1’ και Α2΄ τάξης.
  • Ο Αγιασμός θα γίνει στην αυλή του σχολείου με τους μαθητές της Α΄ τάξης. Στη συνέχεια ο ιερέας θα επισκεφθεί όλες τις αίθουσες του Σχολείου όπου θα παραβρίσκονται οι λοιποί μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί.
  • Μετά το πέρας του Αγιασμού οι μαθητές θα παραλάβουν τα βιβλία τους και θα αποχωρήσουν. (ενδεικτικός χρόνος 09:00)

2.Σας ενημερώνουμε επίσης ότι έως 17-09-2021 μπορείτε να παραλαμβάνετε self test από τα φαρμακεία για τις επόμενες τρεις εβδομάδες λειτουργίας των σχολείων.

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Ελένη Κωλέτση

 

κάτω από: Αρχική

κάτω από: Αρχική

Αγαπητοί  γονείς,

Ενόψει της δια ζώσης λειτουργίας του σχολείου από τη Δευτέρα 10-05-2021, σας ενημερώνω ότι:

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ο αυτοδιαγνωστικός έλεγχος (self test) είναι υποχρεωτικός για μαθητές/τριες, εκπαιδευτικούς, μέλη ειδικού εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού και λοιπό προσωπικό του σχολείου.

Η προμήθεια του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου γίνεται δωρεάν από το φαρμακείο με την επίδειξη του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), του Προσωρινού Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΠΑΜΚΑ) ή του προσωρινού Αριθμού Ασφάλισης και Υγειονομικής Περίθαλψης Αλλοδαπού (ΠΑΑΥΠΑ) και της Αστυνομικής Ταυτότητας ή οποιαδήποτε άλλου εγγράφου ταυτοποίησης. Για τους ανήλικους μαθητές/τριες τον δωρεάν αυτοδιαγνωστικό έλεγχο παραλαμβάνουν οι γονείς/κηδεμόνες, επιδεικνύοντας τον ΑΜΚΑ, ΠΑΜΚΑ ή ΠΑΑΥΠΑ του/της ανηλίκου μαθητή/τριας.

Οι γονείς κηδεμόνες των μαθητών/τριών επισκέπτονται την ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testing.gov.gr και αφού επιλέξουν την κατηγορία “Σχολική Κάρτα για covid-19” με τη χρήση των κωδικών (taxisnet) ακολουθούν τη διαδικασία υποβολής του αποτελέσματος. Εάν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, εκτυπώνουν τη σχολική κάρτα αρνητικού αποτελέσματος. Εάν το αποτέλεσμα είναι θετικό, εκδίδεται κάρτα θετικού αποτελέσματος την οποία εκτυπώνουν και στη συνέχεια μεταβαίνουν εντός 24 ωρών σε δημόσια δομή για δωρεάν επαναληπτικό έλεγχο.

Σε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσης της σχολικής κάρτας covid-19, αυτή μπορεί να συμπληρωθεί και να υπογραφεί χειρόγραφα από τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών.

O αυτοδιαγνωστικός έλεγχος διενεργείται δύο (2) φορές την εβδομάδα, έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο. Ο μαθητής/τρια θα επιδεικνύει απλώς τη σχολική κάρτα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη εντός της τάξης, στον εκπαιδευτικό και θα τη φέρει μαζί του μέχρι τη διενέργεια του επόμενου αυτοδιαγνωστικού ελέγχου. Ομοίως θα κάνουν και οι εκπαιδευτικοί.

Στην περίπτωση που μαθητής/τρια δεν επιδείξει τη σχολική κάρτα κατά την είσοδο στην τάξη, δεν γίνεται δεκτός/ή και λαμβάνει απουσία. Παραμένει στο σχολείο, μέχρις ότου οι γονείς, κηδεμόνες να τον/την παραλάβουν.

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Ελένη Κωλέτση

KYA-ΦΕΚ-Β-1825_ΣΕΛΦ-ΤΕΣΤ

 

κάτω από: Αρχική

Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2021_2022 

Μουσικά_Σχολεία _2021_2022

κάτω από: Αρχική

Ανακοινώνεται ότι οι εγγραφές των μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α΄ Τάξη του Σχολείου μας κατά τη σχολική χρονιά 2021- 2022 θα πραγματοποιηθούν από Δευτέρα 1 Μαρτίου έως και 20 Μαρτίου και ώρες 09:00 – 12.00.

Λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 μπορείτε να υποβάλλετε τις αιτήσεις-υπεύθυνες δηλώσεις εγγραφής και ηλεκτρονικά στο e-mail: mail@1dim-stavr.ioa.sch.gr.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Α΄ ΤΑΞΗ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ

ΑΔΥΜ

ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ 2021-2022

 

κάτω από: Αρχική

                     

κάτω από: Αρχική

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνω ότι αύριο, Δευτέρα 15.2.2021, αναστέλλεται η δια ζώσης εκπαιδευτική λειτουργία του Σχολείου με απόφαση του Δήμου Ιωαννιτών, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το ήδη υπάρχον πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης από 14:10 μέχρι 17:20.

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Ελένη Κωλέτση

κάτω από: Αρχική

Παλιότερα Άρθρα »

Κατηγορίες