Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις, Διακρίσεις - Βραβεύσεις

Διάκριση μαθητών μας σε εξωσχολικές δραστηριότητες

 

Συχνά, οι γονείς αναρωτιούνται ποια είναι η κατάλληλη εξωσχολική δραστηριότητα για το παιδί τους. Οι επιλογές είναι πολλές και αρκετές από αυτές ποιοτικές. Τα παιδιά που επιλέγουν να ασχοληθούν στον ελεύθερο χρόνο τους με κάτι που πραγματικά αγαπούν μόνο οφέλη μπορούν να έχουν, πέρα από την απόλυτη ικανοποίηση. Εύκολα κοινωνικοποιούνται, εντάσσονται καλύτερα σε ένα σύνολο συνομηλίκων, γίνονται υπεύθυνα κι όταν θέτουν στόχους, ,συνήθως τους πετυχαίνουν.
Δυο μαθητές του σχολείου μας, που επέλεξαν να ασχοληθούν στον ελεύθερο χρόνο τους με την ρομποτική, κατάφεραν μια μεγάλη διάκριση και ήδη προετοιμάζονται για μια μεγαλύτερη πρόκληση.
Πρόκειται για τον Άγγελο Χαντζιάρα και τον Γιώργο Καλούδη του τμήματος Ε1 οι οποίοι με την ομάδα τους Robo+Art(ήσεις) –ρομποσυναρτήσεις  συμμετείχαν τον Μάρτιο στο διαγωνισμό First Lego League που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη

 

Εκεί η ομάδα έλαβε τη 2η θέση στην καινοτομία και την 7η θέση στη συνολική κατάταξη.

Όπως ενημερωθήκαμε, οι οκτώ πρώτες ομάδες προκρίνονται σε παγκόσμιους διαγωνισμούς και έτσι η ομάδα των παιδιών θα μεταβεί τον ερχόμενο Ιούνιο στη Βοστώνη των Η.Π.Α. για να συμμετέχει στο  παγκόσμιο διαγωνισμό WPI Open Invitational Massachusetts, μαζί με πλέον των 100 ομάδων από 33 χώρες! 

Συγχαρητήρια στα λαμπρά παιδιά και στους γονείς τους και καλή τύχη στην επόμενη πρόκληση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *