ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

Επικαιροποιήθηκε το Σχέδιο Μνημονίου ενεργειών για τη διαχείριση σεισμικού κινδύνου και για τη διαχείριση εκτάκτων αναγκών  τον μήνα Σεπτέμβριο για το σχολικό έτος 2023-2024.

 

Σχέδιο Μνημονίου Ενεργειών για τη Διαχείριση του Σεισμικού Κινδύνου και την εκκένωση του κτηρίου του Δημοτικού Σχολείου Μαντουδίου

(Ενημερωτικό Σημείωμα προς τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών)

Δημοτικό Σχολείο Μαντουδίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ–– ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στο σχολείο μας και καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, θα γίνονται ασκήσεις ετοιμότητας για την περίπτωση σεισμού ή άλλης φυσικής καταστροφής, σύμφωνα με το Σχέδιο Αντιμετώπισης Καταστροφών που υπάρχει και επικαιροποιημένο αναρτάται στην ιστοσελίδα του σχολείου.

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το σχέδιο, στην περίπτωση ανάγκης εκκένωσης του κτηρίου του σχολείου οι μαθητές και οι μαθήτριες, εκτός των άλλων, βγαίνουν στην αυλή του σχολείου και επιστρέφουν στις αίθουσες μόνον στην περίπτωση που διαπιστωθεί πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και αφού γίνει επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές.

Στην περίπτωση ισχυρού σεισμού, οι μαθητές και οι μαθήτριες δεν επιστρέφουν στις αίθουσες και παραλαμβάνονται από την αυλή του σχολείου από τους γονείς ή κηδεμόνες τους.

Όπως καταλαβαίνετε σε μια τέτοια περίπτωση η τηλεφωνική επικοινωνία με τις οικογένειες όλων των μαθητών είναι αδύνατη.

Σας παρακαλούμε λοιπόν μόνο στην περίπτωση ισχυρού σεισμού, να έλθετε αμέσως στο σχολείο (εσείς ή ενήλικο μέλος της οικογένειάς σας) για να πάρετε τα παιδιά σας. Οι μαθητές δεν πρόκειται να φύγουν μόνοι τους.

Μαντούδι Σεπτέμβριος 2022

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Παπασωτηρίου Νικόλαος

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΕΙΣΜΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 20-02-2023

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ (ΣΕΙΣΜΟΣ) 2022-23

 

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ 2021-22