Ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Δευτέρα 22/2/2021 θα πραγματοποιηθεί απολύμανση στο χώρο του σχολείου.

Για το λόγο αυτό δεν θα λειτουργήσει η δια ζώσης εκπαίδευση αλλά τα μαθήματα όλων των τάξεων θα γίνουν εξ αποστάσεως με βάση το κανονικό πρόγραμμα του σχολείου, από τις 8:15 μέχρι τη 1:15.

 

Λειτουργία σχολικών μονάδων Παρασκευή 19/2/2021

Στο κανονικό τους ωράριο θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021 όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρπενησίου καθώς και οι Παιδικοί – Βρεφονηπιακοί Σταθμοί και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 17-02-21

Ο Δήμος Καρπενησίου λαμβάνοντας υπόψιν την πρόβλεψη για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες κατά τις πρωινές ώρες σε συνδυασμό με το μέτρο προστασίας κατά του Covid 19 « Ανοιχτά παράθυρα στις σχολικές αίθουσες» ανακοινώνει πώς όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρπενησίου θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021. Η εκπαιδευτική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί μέσω της τηλε-εκπαίδευσης.

Οι Παιδικοί – Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ενημέρωση Γονέων – Κηδεμόνων και Μαθητών

Σας έχουμε στείλει με email το πρόγραμμα εξ αποστάσεως διδασκαλίας για τη Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16/2/2021
Σε περίπτωση που δεν το χετε λάβει επικοινωνήστε στο mail: 1dimkrpen@sch.gr
Η τηλεκπαίδευση παρέχεται σύμφωνα με το πρόγραμμα και τις ώρες που ήδη ισχύουν (14:10 – 16:30 για τα Νηπιαγωγεία, 14:10 – 17:20 για τα Δημοτικά).

Λειτουργία σχολικών μονάδων 15 & 16 Φεβρουαρίου 2021

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Καρπενησίου τη Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ( Δημοτικά και Νηπιαγωγεία)  και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ( Γυμνάσια και Λύκεια) του Δήμου Καρπενησίου, θα μείνουν κλειστά λόγω των χιονοπτώσεων και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με τηλε- εκπαίδευση σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας.

Οι παιδικοί- βρεφονηπιακοί σταθμοί καθώς και το Κδαπ Μεα θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Καρπενησίου το απόγευμα θα πραγματοποιήσει απολύμανση σε όλους τους χώρους του Δημοτικού Σχολείου.
Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου (ασχέτως αν έχουν αδέρφια στο Νηπιαγωγείο) δεν θεωρούνται στενές επαφές με το επιβεβαιωμένο κρούσμα.
Δείτε το Παράρτημα στο έγγραφο.
Σας συνιστούμε ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά!

Ενημέρωση Γονέων και Κηδεμόνων για τον COVID-19

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

 

Νέος κορωνοϊός Covid-19 – Οδηγίες για φροντίδα πιθανού ή επιβεβαιωμένου κρούσματος στο σπίτι

 

Αρχές διαχείρισης ύποπτων ή επιβεβαιωμένων περιστατικών λοίμωξης COVID-19 σε σχολικές μονάδες και πρωτόκολλο αναστολής λειτουργίας σχολικών τμημάτων ή σχολείων

 

Αρχές διαχείρισης ύποπτων ή επιβεβαιωμένων περιστατικών λοίμωξης COVID-19 σε σχολικές μονάδες και πρωτόκολλο αναστολής λειτουργίας σχολικών τμημάτων ή σχολείων

 

ΛΟΙΜΩΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ SARS–CoV-2 (COVID-19) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Ενημέρωση Γονέων και Κηδεμόνων

Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση αναστολής λειτουργίας των σχολικών μονάδων λόγω καιρικών συνθηκών και εφόσον εκδοθεί σχετική απόφαση Δημάρχου, ισχύουν τα όσα προβλέπονται στο ΦΕΚ 4264/Β’/30.09.2020 (άρθρο 2, παρ. 1).

Για το λόγο αυτό, αν αποφασιστεί τη Δευτέρα 15/02/2021 η αναστολή λειτουργίας των σχολείων λόγω καιρικών συνθηκών, θα τεθεί σε ισχύ το πρόγραμμα της τηλεκπαίδευσης που εφαρμόστηκε μέχρι τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Η τηλεκπαίδευση παρέχεται σύμφωνα με το πρόγραμμα και τις ώρες που ήδη ισχύουν (14:10 – 16:30 για τα Νηπιαγωγεία, 14:10 – 17:20 για τα Δημοτικά).

 

Από το Σχολείο