Στο σχολείο μας δίνουμε μεγάλη σημασία στην ασφάλεια των μαθητών μας. Γι’ αυτό, η σχολική μας νοσηλεύτρια, κα Μιχαήλ Φωτεινή – Βαρβάρα, πραγματοποίησε εκπαιδευτική επιμόρφωση πρώτων βοηθειών για το προσωπικό του σχολείου. Κατά τη διάρκεια της δράσης, το προσωπικό ενημερώθηκε για την αντιμετώπιση τραυματισμών, λιποθυμιών και άλλων έκτακτων περιστατικών, αποκτώντας τις απαραίτητες γνώσεις για να…Συνέχεια ανάγνωσης ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ
Ημέρα: 17 Νοεμβρίου 2025
ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Οι μαθητές του σχολείου μας παρακολούθησαν ένα βίντεο για την ελευθερία και την δημοκρατία, άκουσαν τραγούδια για την επέτειο του Πολυτεχνείου και γνώρισαν με απλό και κατανοητό τρόπο τα γεγονότα της ιστορικής αυτής ημέρας. Ακόμη τα παιδιά δημιούργησαν όμορφες κατασκευές με το σύνθημα “Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία”
Μικρόβια… Πλαστελίνης εμφανίστηκαν στο σχολείο μας!
Στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Αιγίου η μάθηση γίνεται δημιουργική! Η νοσηλεύτρια του σχολείου μας ανέλαβε να γνωρίσει στα παιδιά τον “αόρατο” κόσμο των μικροβίων μέσα από μια δραστηριότητα γεμάτη φαντασία. Με πλαστελίνη στα χέρια και με πολλή διάθεση, τα παιδιά με την καθοδήγησή της έφτιαξαν τα δικά τους μικρόβια! Η διαδικασία βοήθησε τους μαθητές να…Συνέχεια ανάγνωσης Μικρόβια… Πλαστελίνης εμφανίστηκαν στο σχολείο μας!
