ΜΑΘΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ιούν 20217

Στο πλαίσιο των ενεργειών  προγραμματισμού της σχολικής χρονιάς 2021-2022  οι μαθητές/μαθήτριες των τμημάτων Β1 και Β2,   μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο  πρόγραμμα κολύμβησης.

Σας αναφέρουμε βασικές πληροφορίες για το πρόγραμμα:

  1. Το μάθημα της κολύμβησης εντάσσεται στη διδασκαλία του μαθήματος Φυσικής Αγωγής. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε ένα  τρίμηνο και γίνονται στο πλησιέστερο διαθέσιμο κολυμβητήριο .
  2. Τα μαθήματα υλοποιούνται εντός ενός συνεχόμενου διδακτικού δίωρου. Στο διδακτικό δίωρο περιλαμβάνεται ο χρόνος μετάβασης των μαθητών/τριών από και προς το χώρο διεξαγωγής της διδασκαλίας της κολύμβησης, η χιλιομετρική απόσταση και η διάρκεια της διδασκαλίας.
  3. Η μεταφορά των μαθητών προς και από το κολυμβητήριο στο σχολείο  γίνεται με μεταφορικό μέσο που διαθέτει η Περιφέρεια.
  4. Ο συνοδός του Τμήματος, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής,  παρίσταται στο χώρο που βρίσκονται οι μαθητές/τριες που συνοδεύει (κολυμβητήριο και αποδυτήρια) κατά τη διδασκαλία του αντικειμένου της κολύμβησης. Προηγούμενες χρονιές ορίζονταν δύο δάσκαλοι διαφορετικού φύλου ως συνοδοί των μαθητών.
  5. Οι μαθητές/μαθήτριες θα πρέπει να διαθέτουν τα βασικά είδη για την κολύμβηση (μαγιό, πετσέτα ή μπουρνούζι, σαγιονάρες) και προαιρετικά σκουφάκι και γυαλάκια.
  6. Προϋπόθεση για να συμμετέχει το τμήμα στο πρόγραμμα είναι η θετική δήλωση από τα 2/3 των μαθητών. Οι μαθητές που δε θα συμμετέχουν θα παραμένουν στο σχολείο.

 

Σας επισυνάπτουμε τη υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής. Αν θέλετε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία καλέστε στο σχολείο ή επικοινωνήστε με τις δασκάλες των τμημάτων.



Λήψη αρχείου

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΜΑΘΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων