«Συνεργάτες στη Μάθηση»

Ολοκληρώνοντας τον Διαγωνισμό Πρωτοπόρων Εκπαιδευτικών , με χαρά να σας προσκαλέσουμε στο 2ο Πανελλήνιο Φόρουμ «Συνεργάτες στην Μάθηση» 2012 με θέμα:

«Οι Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση: Πρωτοπόροι Εκπαιδευτικοί και Σχολεία»

που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Μαρτίου 2012, 09:30 -14:00 στα γραφεία της Microsoft Ελλάς, Λ. Κηφισίας 221, 154 21 Μαρούσι.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πρωτοπόρων Εκπαιδευτικών όπου θα παρουσιαστούν οι 5 δραστηριότητες προς αξιολόγηση και θα βραβευτούν οι 3 πιο καινοτόμες καθώς και η δική σας επιλογή (Educator’s choice).

Οι νικητές θα κερδίσουν ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στην Λισαβόνα στο πανευρωπαϊκό Φόρουμ Πρωτοπόρου Εκπαίδευσης καθώς και o/οι νικητές educators choice από έναν υπολογιστή tablet, προσφορά του χορηγού μας Interactivo.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κύριος Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Θα ακολουθήσουν 3 θεματικά σεμινάρια στις νέες τεχνολογίες εκ των οποίον μπορείτε να διαλέξετε το ένα με εγγραφή ( προαιρετικό) :

  • «Οδηγός χρήσης στις δωρεάν τεχνολογίες της Microsoft που χρησιμοποιήθηκαν από τις πρωτοπόρες δραστηριότητες : από την πράξη στην θεωρία» Αλέξανδρος Σιγάρας, Microsoft Ελλάς
  • «Σύνθεση τεχνολογικών και εκπαιδευτικών λειτουργιών μέσα στην τάξη με το Smart Notebook». Νίκος Καβρουλάκης Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής προϊόντων Smart Technologies , Διευθυντής Πωλήσεων Interactivo
  • «Εφαρμογές για την Εκπαίδευση στο Σύννεφο: Η περίπτωση του Learning Management System» Ισίδωρος Σιδερίδης Γενικός Διευθυντής,  InEdu

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πακέτο με εκπαιδευτικό υλικό και βεβαίωση παρακολούθησης.

Για να κάνετε την εγγραφή σας μπορείτε:

  • Εγγραφείτε ηλεκτρονικά πατώντας εδώ ( θα σας ζητηθεί LiveID)
  • Να απαντήσετε στο email Mathisi@microsoft.com αναγράφοντας και ποιο σεμινάριο θα θέλατε να παρακολουθήσετε
  • Τηλεφωνικώς στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Microsoft, τηλ: 210 9696 434

Με χαρά να σας υποδεχτούμε στην εκδήλωση μας!

Ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης

Όπως κάθε χρόνο, για τους εκπαιδευτικούς που δεν έχουν την δυνατότητα να παρευρεθούν, η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το διαδίκτυο και μπορείτε να την παρακολουθήσετε πατώντας εδώ.

 

Με εκτίμηση,

«Συνεργάτες στην Μάθηση»

Microsoft Ελλάς

Τηλ.: +30 211 1206 346

Φαξ.: +30 211 1206 003

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση