Πιστοποιητικό Υιοθεσίας-Κάνε-Μια Ευχή Ελλάδος

Scan0016
Scan0016

Σήμερα Παρασκευή ,18-2-2022, λάβαμε το Πιστοποιητικό Υιοθεσίας-Κάνε-Μια Ευχή Ελλάδος του σχολείου μας , και ένα ευχαριστήριο μήνυμα   από τον οργανισμό MAKE A WISH  και την Εθελοντική Ομάδα Ανδρόνικος για την  για την απεριόριστη και  ανιδιοτελή στήριξη και αγάπη των μαθητών μας στην προσπάθεια του στολισμού του  Χριστουγεννιάτικου  δέντρου,  και φέτος,   με στολίδια τα αστεράκια από τον σύλλογο Make a Wish.

Χάρη στην  δοτικότητα,   των ΠΑΙΔΙΩΝ,  φέτος στολίστηκε η πόλη της Πτολεμαΐδας και  των τοπικών κοινοτήτων  με τέσσερις χιλιάδες (4.000)  αστεράκια, καταφέρνοντας έτσι να υιοθετήσουμε την  πραγματοποίηση δύο (2) ευχών παιδιών που νοσούν.

ΔΙΑΔΥΜΑ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ
ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Την Πέμπτη 10Φεβρουαρίου 2022 οι μαθητές μας συμμετείχαν σε πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με τίτλο: «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ: Ανακαλύπτοντας τον κρυμμένο θησαυρό.» Το πρόγραμμα παρουσίασε η κα Καραπάτσιου Ευγενίααπό την ΔΙΑΔΥΜΑ.

Σκοπός  του προγράμματος ήταν να ενημερωθούν οι μαθητές για θέματα διαχείρισης απορριμμάτων, να ευαισθητοποιηθούν για τα προβλήματα που συνδέονται με αυτά και να μάθουν μέσω των δράσεων και των επισκέψεων που θα γίνουν , πως συμμετέχουμε σωστά στη διαχείριση των απορριμμάτων.

20220210 101729Δ