Τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2025 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 από τους μαθητές και τις δασκάλες της Τρίτης τάξης του σχολείου μας .
Όλοι/ες οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στο σχολείο την καθιερωμένη ώρα(8:00- 8:15) και θα αποχωρήσουν στις 10:00, με ευθύνη των γονέων τους. Στην εκδήλωση είναι προσκεκλημένοι να παρακολουθήσουν οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών της Τρίτης τάξης.
Το Ολοήμερο Πρόγραμμα δεν θα λειτουργήσει.
Την Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2025, ημέρα της Εθνικής Εορτής, οι μαθητές που θα πάρουν μέρος στην παρέλαση (Δ΄, Ε΄και ΣΤ΄τάξη), θα έρθουν στο σχολείο στις 10:00 π.μ για να μεταβούμε στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου για τη δοξολογία(η σημαιοφόρος και οι παραστάτες) και στο ηρώο οι υπόλοιποι μαθητές για την κατάθεση στεφάνων και την παρέλαση.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου η παρέλαση θα ολοκληρωθεί στο ύψος του τραπεζικού καταστήματος της Alpha Bank. Επομένως , η διάλυση των τμημάτων και η παραλαβή των μαθητών από τις οικογένειές τους θα γίνει εκεί.
