Προετοιμασίες για το Πάσχα – Δράσεις του Σχολείου
Την Τετάρτη, 1 Απριλίου στο σχολείο μας, οι μικροί μας μαθητές έπιασαν δουλειά. Με κέφι και με την καθοδήγηση του προσωπικού έβαψαν και στόλισαν αυγά χρησιμοποιώντας κηρομπογιές, δημιουργώντας μοναδικά σχέδια. Επίσης έπλασαν και έψησαν κουλουράκια.
Η χαρά της δημιουργίας και η προσμονή για το Πάσχα γέμισαν τις τάξεις μας! Οι δράσεις έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι μαθητές μας τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας. Έμαθαν επίσης ότι το πασχαλινό αυγό αποτελεί σύμβολο της ζωής και το κόκκινο χρώμα τη χαρά της Ανάστασης.
Φίλοι που θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους πρόσφεραν τσουρέκια και λαμπάδες για τους μαθητές.
Την Παρασκευή, 3 Απριλίου αντιπροσωπεία μαθητών συνοδεία εκπαιδευτικών επισκέφτηκαν τον κύριο Δήμαρχο και έψαλαν τα κάλαντα. Τα κάλαντα έψαλαν και σε επαγγελματίες του κέντρου της πόλης. Συγκινητική ήταν η ανταπόκρισή τους αφού γεμίσαμε το καλαθάκι μας με καλούδια.
Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!





































































