Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Με χαρά και αισιοδοξία για τη νέα χρονιά, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο σχολείο μας. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του σχολείου μας, με τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών και των αγαπημένων μας μαθητών.

Η κοπή της πίτας αποτελεί μια όμορφη παράδοση που μας φέρνει όλους πιο κοντά, γεμίζοντας την καθημερινότητά μας με αγάπη, αλληλεγγύη και ελπίδα για το νέο έτος. Οι μαθητές μας, με τα χαμόγελα και τη ζωντάνια τους, έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στη γιορτή, ενώ οι εκπαιδευτικοί αντάλλαξαν ευχές για μια δημιουργική και ευτυχισμένη χρονιά.

Το φλουρί της πίτας έφερε χαρά στον τυχερό νικητή, σηματοδοτώντας μια χρονιά γεμάτη υγεία, πρόοδο και επιτυχίες. Ευχόμαστε το 2024 να είναι ένα έτος γεμάτο όμορφες στιγμές, γνώση και δημιουργία για όλα τα παιδιά μας.

Καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους!

Secret Santa

Η φετινή χριστουγεννιάτικη διάθεση δεν περιορίστηκε μόνο στους μαθητές, αλλά έφτασε και στην ομάδα των εκπαιδευτικών του σχολείου μας! Με κέφι και ενθουσιασμό, όλο το προσωπικό του σχολείου μας συμμετείχε σε μια ξεχωριστή ανταλλαγή δώρων, γεμίζοντας τη σχολική κοινότητα με χαμόγελα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη μυστική κλήρωση των ονομάτων, όπου κάθε εκπαιδευτικός ανέλαβε να βρει το ιδανικό δώρο για τον “μυστικό του φίλο”. Η ημέρα της αποκάλυψης ήταν γεμάτη γέλια, εκπλήξεις και συγκίνηση, καθώς όλοι αντάλλαξαν δώρα με μηνύματα εκτίμησης και αγάπης.

Το Secret Santa δεν ήταν απλώς μια ευκαιρία να ανταλλάξουμε δώρα, αλλά και να ενισχύσουμε το πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας που χαρακτηρίζει τη σχολική μας κοινότητα. Η γιορτή έκλεισε με ευχές για υγεία, χαρά και δημιουργική συνέχεια, ανανεώνοντας την ενέργεια και το κέφι όλων για τη νέα χρονιά που έρχεται.

Γιορτή Χριστουγέννων

Με χαρά και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε φέτος η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας, γεμάτη γέλιο, εκπλήξεις και, φυσικά, το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Το θέμα της γιορτής μας ήταν ιδιαίτερο: τα σκανταλιάρικα ξωτικά ανακάτεψαν τα καρτελάκια με τα ονόματα  και έτσι τα παιδία δε πήραν το δώρο που είχαν ζητήσει. Αντί όμως τα παιδιά να στεναχωρηθούν, αγκάλιασαν την κατάσταση με χαρά και ενθουσιασμό. Αντάλλαξαν δώρα μεταξύ τους, μοιράζοντας αγάπη και χαμόγελα, αποδεικνύοντας ότι τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο για τα δώρα, αλλά για τη χαρά του να μοιράζεσαι και να δίνεις.

Η γιορτή έκλεισε με τραγούδια, ζεστή ατμόσφαιρα και την υπόσχεση πως το μήνυμα της αγάπης και της ενότητας θα μας συντροφεύει όλη τη χρονιά.

Ένα μεγάλο μπράβο  αξίζει στους μικρούς πρωταγωνιστές μας, που εργάστηκαν σκληρά για την υλοποίηση της γιορτής, καθώς επίσης και στο προσωπικό του σχολείου μας.

Οι υπέυθυνοι εκπαιδευτικοί της γιορτής ήταν οι κυρίες: Τσιρογιάννη Ελένη και Γιαννοκώστα Ελένη

Δώρα από τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου

Με ιδιαίτερη χαρά και ευγνωμοσύνη, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου υποδεχτήκαμε στο σχολείο μας τον πρόεδρο κ. Αγραφιώτη Γεώργιο και αντιπροσωπεία του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου όπου γνωρίστηκαν με τους μαθητές μας και πρόσφεραν δώρα στα πλαίσια των Χριστουγέννων.

Τα δώρα που πρόσφεραν έφεραν μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό στους μαθητές μας, κάνοντάς τους να νιώσουν την αγάπη.

Η προσφορά αυτή δεν είναι μόνο υλική, αλλά έχει επίσης συναισθηματική αξία, δείχνοντας την ευαισθησία και την αλληλεγγύη που χαρακτηρίζει τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου. Μας ενισχύει να συνεχίσουμε το έργο μας και να προσφέρουμε στα παιδιά μας την καλύτερη δυνατή φροντίδα και εκπαίδευση.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη συνεισφορά σας και σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία και επιτυχίες.

 

Κάντο αγάπη και…. γίνε ο Άγιος Βασίλης

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΣΕΦΑΡ-ΣΥΦΑΡΤ για την ευγενική προσφορά των δώρων προς τα παιδιά του σχολείου μας, τα οποία συγκεντρώθηκαν από την εκδήλωσή “Κάντο αγάπη και…. γίνε ο Άγιος Βασίλης“.

Η γενναιόδωρη χειρονομία σας φέτος τα Χριστούγεννα έφερε αληθινή χαρά και ενθουσιασμό στους μαθητές μας και τις οικογένειές τους.

Η υποστήριξή σας στην σχολική κοινότητά μας είναι ανεκτίμητη και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε το έργο μας με ακόμη μεγαλύτερη αφοσίωση και αγάπη για τα παιδιά. Είμαστε ευγνώμονες για τη συνεργασία και την αλληλεγγύη σας, που κάνουν τη διαφορά στη ζωή των παιδιών μας.

Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και ένα Ευτυχισμένο και Δημιουργικό Νέο Έτος!

Τα δώρα του Αη Βασίλη…..

Η εκπαιδευτική κοινότητα του Σχολείου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά  το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αγρινίου, επειδή και φέτος, όπως κάθε χρόνο, χάρισε αγάπη και χαμόγελο στα παιδιά του Σχολείου μας. Συγκεκριμένα έγινε ο Άγιος Βασίλης τους  που περίμενε  τα γράμματα  και παραμονές Χριστουγέννων  τους μοίρασε  δώρα και χαρά. Τα δώρα πρόσφεραν  ευαίσθητοι και αλληλέγγυοι  συμπολίτες  επαγγελματίες της  πόλης.

Σε όλους  ευχόμαστε ολόψυχα καλή χρονιά  με υγεία.