Κλειστά τα σχολεία στις 9/1/2019

Την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 θα παραμείνουν κλειστές όλες οι Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κηφισιάς για λόγους προληπτικούς και ασφάλειας, λόγω του προβλεπόμενου παγετού. Δήμος Κηφισιάς

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 τα σχολεία του Δήμου Κηφισιάς

Την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 θα παραμείνουν κλειστές όλες οι Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κηφισιάς καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί για λόγους προληπτικούς και ασφάλειας και ενόψει τουλάχιστον παγετού.
Στους εργαζόμενους γονείς που επιθυμούν, ο Δήμος Κηφισιάς θα χορηγήσει σχετικές βεβαιώσεις.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ Θ. ΘΩΜΑΚΟΣ

Χρόνια Πολλά! Ευτυχισμένο το 2019!

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια, ευχόμαστε στους μαθητές μας και στις οικογένειές τους, καλή και δημιουργική χρονιά!

Να έχετε υγεία, πρόοδο και γαλήνη. Χρόνια Πολλά! Καλή Χρονιά!

Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2018

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, στις 6.00μ.μ. θα γίνει η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας.

Σας καλούμε να έρθετε στο Πολιτιστικό Κέντρο Κηφισιάς, να απολαύσετε τους μικρούς μας της Α΄ και Β΄ τάξης που με τραγούδια και χορούς θα μας βάλουν στο εορταστικό κλίμα των ημερών. Απαραίτητα να φέρετε μαζί σας

 » περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Bazaar – Δράσεις εθελοντισμού

Στο σχολείο μας το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στολίσαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο όλοι μαζί!!! Η ομάδα εθελοντών γονέων του σχολείου μας δούλεψε πυρετωδώς, βάφοντας, ζωγραφίζοντας την αυλή, καθαρίζοντας και τοποθετώντας τον νεοαποκτηθέντα ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Ευχαριστούμε!!!!

Όλα ετοιμάστηκαν και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου το σχολείο μας πλημμύρισε από μουσική, μυρωδιές, στολίδια και αγάπη.

 » περισσότερα

Βαθμοί Α΄ Τριμήνου

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στις 4.00 μ.μ. θα γίνει η ενημέρωση γονέων για το Α΄τρίμηνο για τους μαθητές της Πρώτης και Δευτέρας τάξης και θα δοθούν οι Έλεγχοι Προόδου για τους μαθητές της Τρίτης, Τετάρτης, Πέμπτης και Έκτης τάξης.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια

 » περισσότερα

Επέτειος Πολυτεχνείου 2018

Οι μαθητές της Δ΄τάξης, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια σας καλούν στη γιορτή που ετοίμασαν για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου. Η γιορτή μας θα ξεκινήσει στις 10.00 π.μ. στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου μας. Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

 

 » περισσότερα

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

Η Ε΄τάξη σας προσκαλεί στην επετειακή γιορτή της 28ης Οκτωβρίου, την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, ώρα 9.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

Την ημέρα εκείνη οι μαθητές θα αποχωρήσουν με την λήξη της γιορτής και το ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει.

Διακοπή μαθημάτων

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε τη διακοπή μαθημάτων την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, όλων των σχολείων Α΄Βάθμιας και Β΄Βάθμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Αττικής, εξαιτίας των ιδιαίτερα έντονων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και της επαγόμενης δυσκολίας λειτουργίας των σχολείων και μετακίνησης των μαθητών.Απόφαση