ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!!!

1

  • Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό λόγω της γιορτής του Πολιούχου της πόλης μας, Αγίου Δημητρίου!
  • Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 08:30 – 10:00 π.μ. , θα πραγματοποιηθεί γιορτή μέσα στις τάξεις του κάθε τμήματος χωρίς την παρουσία γονέων. Μετά τα παιδιά σχολάνε και το Ολοήμερο Τμήμα δεν θα λειτουργήσει!

Καλώς ήρθες φθινόπωρο!!!

 

φύλλων  φύλλων 3 1  φύλλων 2 1

δέντρο 2

Φθινοπωρινά δέντρα… Τυπώματα φθινοπωρινών φύλλων… Φθινοπωρινά τραγουδάκια για τους μικρούς μας μαθητές…Μία νέα εβδομάδα ξεκίνησε με εμάς και τα μικρά μας αστεράκια να υποδεχόμαστε το φθινόπωρο όλο χαρά και με όρεξη να δημιουργήσουμε τις πιο όμορφες κατασκευές!

Μία αναπάντεχη επίσκεψη!!

Ευγενία

Σήμερα μας περίμενε στο νηπιαγωγείο μία υπέροχη έκπληξη!!!

Η κυρία Ευγενία μας επισκέφθηκε όλο χαρά για να γνωριστεί με τα παιδιά και να μοιραστεί με τους μικρούς μας φίλους μυστικά tips ώστε να είμαστε ευγενικοί με τους συμμαθητές μας και όχι μόνο! Στο τέλος μαζέψαμε όλες τις ευγενικές λεξούλες και τις τοποθετήσαμε στα βάζα μας για να στολίσουμε την τάξη μας και να μας θυμόμαστε αυτή την υπέροχη ημέρα!

ευγένειας 1

 

Κολλήστε… απλώστε…Τελειώσαμε!!!!

με ονόματα

Μία δραστηριότητα που ξετρέλανε τους μικρούς μας φίλους!!

Αφού επιλέξαμε τα μπλουζάκια με τα κατάλληλα χρώματα για να σχηματίσουμε τα ονόματά μας, τα κόψαμε, τα κολλήσαμε τοποθετώντας τα στη σωστή σειρά και …απλώσαμε την μπουγάδα μας για να στολίσουμε τους τοίχους της τάξης!!