ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΔΩ

Το παρακάτω video δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του 4ου θεματικού κύκλου των εργαστηρίων δεξιοτήτων,  σε συνεργασία με το Α3 τμήμα του 4ου νηπιαγωγείου Ευόσμου. Η ιστορία δημιουργήθηκε αποκλειστικά από τα παιδιά.

Δημιουργώ και Καινοτομώ – Δημιουργική Σκέψη και Πρωτοβουλία

Στόχοι: Δημιουργική διαδικασία, δημιουργική σκέψη, οργανωτική ικανότητα και προγραμματισμός,  κοινωνική ευθύνη, ψηφιακά περιβάλλοντα/ανοιχτά ψηφιακά περιβάλλοντα, ψηφιακές δεξιότητες, καινοτομία.

Δείτε το στο σύνδεσμο: https://youtu.be/m3qMwCdIVSs

Screenshot 2 1

 

25η Μαρτίου 1821

Το παρακάτω video είναι μία ιστοριογραμμή των σημαντικότερων γεγονότων της ελληνικής επανάστασης του 1821.

Ο τίτλος του video είναι: Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία!

Επειδή ήταν μεγάλο το ανέβασα στο youtube.

Θα το παρακολουθήσετε πατώντας στο link: https://youtu.be/kVh97ismBzc

Screenshot 1 1

ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ

Στον 3ο θεματικό κύκλο των εργαστηρίων δεξιοτήτων το θέμα μας είναι: Τους ανθρώπους αγαπώ δίκαια θα τους φερθώ. Μιλώντας για τον πόλεμο, τα παιδιά επέλεξαν την ειρήνη. Οι απόψεις τους αποτυπώνονται στο παρακάτω βιβλίο.

https://app.bookcreator.com/read/G5ofKfjKQdWz65rN6MbeZQ/hB4dC9e3QdOGnoyXHm4Uwg?from=editor

Screenshot 1

ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Στο πλαίσιο των εργαστηρίων δεξιοτήτων του 1ου θεματικού κύκλου, Ευ ζην, με θέμα: Αγαπώ και προστατεύω τον εαυτό μου από τα ατυχήματα, φτιάξαμε ένα βιβλίο με τις ζωγραφιές των παιδιών. Πατήστε στο σύνδεσμο για να το δείτε.

https://app.bookcreator.com/read/V2tcl7wvQUadvXm-ZzXNNQ/MDbuYYG6R0qusNRq3MI1uA?from=editor 

Screenshot 2