17ο Δημοτικό Σχολείο  Αγίου Δημητρίου

Χαιρετισμός Διευθύντριας

Χαιρετισμός Διευθύντριας

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων μου ως Διευθύντριας του 17ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Δημητρίου, θα ήθελα να σας ευχηθώ Καλή Χρονιά ,με υγεία και υπομονή.Αισθάνομαι χαρούμενη και περήφανη που βρίσκομαι σ’αυτό το σχολείο. Ο ρόλος μας είναι η διακονία των αναγκών των μαθητών αλλά και των αναγκών της ευρύτερης σχολικής κοινότητας, την οποία εμπιστεύτηκε η ελληνική πολιτεία στα χέρια μας.Για την επίτευξη των παραπάνω,είναι απαραίτητη η συλλογική λειτουργία και ο δημοκρατικός συντονισμός όλης της σχολικής κοινότητας (μαθητών, εκπαιδευτικών, γονέων).

Στόχος του σχολείου μας είναι να παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους μαθητές, ώστε να οικοδομούν στέρεα μορφωτικά θεμέλια που στηρίζονται στις εμπειρίες τους, στη συμμετοχή, στη θετική στάση απέναντι στη μάθηση, στη συνεργασία, στην αλληλεπίδραση μεταξύ μαθητών- εκπαιδευτικών.
Σκοπός μας είναι το σχολείο να αποτελέσει ένα ζωντανό οργανισμό μάθησης, μια δημιουργική κοινότητα μαθητών-εκπαιδευτικών κι ένα ασφαλές εργασιακό και μαθησιακό περιβάλλον, όπου θα υπάρχει συνεργασία με τους γονείς, τους τοπικούς φορείς και την ευρύτερη κοινωνία.

Η Διευθύντρια
Χατζαρούλα Βασιλική