17ο Δημοτικό Σχολείο  Αγίου Δημητρίου

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ 1η ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2023-24

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών που θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη του Γυμνασίου μας κατά το σχολικό έτος 2023-2024, να προσέλθουν στο Σχολείο μας για την εγγραφή των παιδιών τους.

 

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από την τριτη 27 Ιουνίου 2023 έως και την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 από τις  9:00 έως τις 13:00

 

Η εγγραφή των μαθητών στο σχολείο με συναίνεση και των δύο γονέων/κηδεμόνων είναι υποχρεωτική. Για αυτό το λόγο και για τη συμπλήρωση των απαιτούμενων εγγράφων δίνονται στους γονείς οι εξής επιλογές:

1) Δια ζώσης προσέλευση και των δύο γονέων στο σχολείο τις παραπάνω ημερομηνίες και ώρες ή

2) ηλεκτρονική αποστολή των απαιτούμενων εγγράφων στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Σχολείου (mail@1gym-ag-dimitr.att.sch.gr) στις ανωτέρω ημερομηνίες και το αργότερο έως 29 Ιουνίου 2023.

 

Προσοχή!! Στη 2η περίπτωση οι υπεύθυνες δηλώσεις ή και εξουσιοδοτήσεις (σε περίπτωση προσέλευσης του ενός γονέα στο Σχολείο) να έχουν εκδοθεί μέσω της εφαρμογής gov.gr ή να έχουν επικυρωθεί από το ΚΕΠ.

Τα έγγραφα-δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή των μαθητών στο Σχολείο μας θα τα αναζητήσετε στην ιστοσελίδα του 1ου Γυμνασίου Αγίου Δημητρίου (http://1gym-ag-dimitr.att.sch.gr/). Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή είναι:

α) Υπεύθυνη Δήλωση και Στοιχεία Επικοινωνίας Γονέα/ Κηδεμόνα που κάνει την εγγραφή του παιδιού του στο 1ο Γυμνάσιο

β) Υπεύθυνη Δήλωση και Στοιχεία Επικοινωνίας Γονέα/ Κηδεμόνα ότι συναινεί για την εγγραφή του παιδιού του από τον Α΄ κηδεμόνα στο 1ο Γυμνάσιο.

γ) Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα για τις εκδρομές (μία από τον γονέα που αναλαμβάνει την εγγραφή). Σε περίπτωση ιατρικού προβλήματος (πχ αλλεργίες, άσθμα,  κ.ά), να ενημερώνετε τη Διεύθυνση του Σχολείου.

δ) Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) με συμπληρωμένα τα στοιχεία του παιδιού, σφραγίδα και υπογραφή ιατρού και τσεκαρισμένο το κουτάκι αν πρόκειται για συμμετοχή χωρίς ή με περιορισμούς.

**Σε περίπτωση παιδιού που χρήζει παράλληλης στήριξης ή παρακολούθησης του τμήματος ένταξης χρειάζεται συμπλήρωση επιπλέον εντύπων (Ενημερωθείτε από την Γραμματεία του Σχολείου).

 

O Διευθυντής

Χ. Καρακώστας