Εγγραφές στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2024-25

kindergarten g2877bb11f 1280

ΑΙΤΗΣΕΙΣ:

Από 1- 20 Μαρτίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις για την εγγραφή των προνηπίων (έτος γέννησης 2020) στο Νηπιαγωγείο.

Η διαδικασία θα γίνεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://proti-eggrafi.services.gov.gr/ με τον τρόπο που περιγράφεται στην Εγκύκλιο Εγγραφών (σελ. 3-5) του Υπουργείου Παιδείας και στις ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ του gov.gr

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:

  • Για την εγγραφή στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα και στο Αναβαθμισμένο Ολοήμερο Πρόγραμμα δεν υπάρχουν προϋποθέσεις, επομένως δεν χρειάζεται να προσκομίσετε τα έγγραφα που ζητούνταν παλαιότερες χρονιές (βεβαιώσεις εργασίας, κάρτα ανεργίας).
  • Παρακαλούμε πολύ, προσέξτε το αποδεικτικό διεύθυνσης μόνιμης κατοικίας του που θα αναρτήσετε. Αυτό, σύμφωνα με την εγκύκλιο μπορεί να είναι: “λογαριασμός ΔΕΚΟ, μισθωτήριο συμβόλαιο, ή άλλο δημόσιο πρόσφατο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ρητά η διεύθυνση κατοικίας”Επομένως, δεν γίνονται δεκτοί λογαριασμοί ιδιωτικών παρόχων.
  • Η αίτηση εγγραφής δεν αποτελεί προϋπόθεση εγγραφής του μαθητή/τριας στο συγκεκριμένο Νηπιαγωγείο, καθώς σε περίπτωση υπεραριθμίας αιτήσεων κάποιοι/ες μαθητές/τριες ενδέχεται να μετακινηθούν σε όμορα νηπιαγωγεία με απόφαση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ:

Τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που δεν αναρτώνται ηλεκτρονικά, δηλαδή:

  • βιβλιάριο υγείας
  •  ΑΔΥΜ
  • Αίτηση εγγραφής για το Ολοήμερο ή Αναβαθμισμένο Πρόγραμμα (παρέχεται από το σχολείο)
  •  Υπεύθυνη δήλωση του έτερου γονέα/κηδεμόνα στην οποία να αναγράφεται: “συναινώ να κατατεθεί αίτηση εγγραφής του τέκνου μου [όνομα] στο 13ο (ή 16ο) Νηπιαγωγείο Ζωγράφου”
  • Γνωμάτευση από ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. εφόσον υπάρχει, σε περίπτωση μαθητή/τριας με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

μπορείτε να τα καταθέσετε στο Νηπιαγωγείο από 1-20 Μαρτίου και αφού έχετε λάβει ηλεκτρονικό μήνυμα ότι “η αίτηση σας έχει γίνει αποδεκτή”  (ώρες: 12:00-13:00 ή κατόπιν συνεννόησης).

Η κατάθεση των δικαιολογητικών γίνεται αποκλειστικά από τον γονέα/κηδεμόνα.

Κατεβάστε εδώ το έντυπο Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή το οποίο συμπληρώνεται από παιδίατρο

ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ:

Την Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής θα υποβάλλει ο γονέας/κηδεμόνας για το Νηπιαγωγείο που ανήκει, βάσει της διεύθυνσης κατοικίας του σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας του Νηπιαγωγείου μας. Το 13ο και 16ο Νηπιαγωγεία Ζωγράφου είναι συστεγαζόμενα, επομένως έχουν κοινή σχολική περιφέρεια. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση σε οποιοδήποτε από τα δύο.  Ελέγξτε στο παρακάτω αρχείο, για να μάθετε αν ανήκετε στα 13ο & 16ο συστεγαζόμενα Νηπιαγωγεία Ζωγράφου.



Λήψη αρχείου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

13ο και 16ο Νηπιαγωγεία Ζωγράφου

διεύθυνση.: Μαικήνα 30, Ζωγράφου

τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 77 07 531

ώρες επικοινωνίας: 12:00 – 13:00 καθημερινά

email: mail@13nip-zograf.att.sch.gr  &  mail@16nip-zograf.att.sch.gr