Καλή σχολική χρονιά!

unnamed

Με την ευκαιρία τής έναρξης τού νέου σχολικού έτους ευχόμαστε ολόψυχα σε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας του 16ου Δ.Σ Ν.Ιωνίας καλή σχολική χρονιά με υγεία, αγάπη, πρόοδο, δύναμη, δημιουργία, χαρά!
Θερμές ευχές στους μαθητές και τις μαθήτριες για καλή πρόοδο, στους γονείς καλή δύναμη και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Όλοι μαζί να συνεργαστούμε δημιουργικά σε όλη τη διάρκεια τής νέας σχολικής χρονιάς, προκειμένου να συνδράμουμε στην αναβάθμιση τής διδακτικής-μαθησιακής διαδικασίας και να συμβάλουμε στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών και των μαθητριών μας.

  Ο Αγιασμός για το νέο σχολικό έτος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 8.30 στον προαύλειο χώρο του σχολείου. Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν χωρίς τσάντες και μετά τη λήξη του Αγιασμού θα αποχωρήσουν. Οι μαθητές/τριες της Α΄ τάξης μαζί με τους γονείς τους θα έχουν συνάντηση γνωριμίας με τον Διευθυντή και την υπεύθυνη εκπαιδευτικό του τμήματος.

Καλή και Δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία και χαρά!

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 16ου Δ.Σ Ν.Ιωνίας.

Υ.Γ 1.Παραθέτουμε τον κατάλογο με τα υλικά ανά τάξη που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Υ.Γ 2 Παρακαλούμε να επισκέπτεστε τακτικά την ιστοσελίδα του σχολείου καθώς μέχρι τον Αγιασμό θα αναρτώνται χρήσιμες πληροφορίες για τη λειτουργία της σχολικής μονάδας τις πρώτες ημέρες.



Λήψη αρχείου