Χριστούγεννα αγάπης!

Viber 2022 12 21 09 27 58 234 2

Την Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022  το πρωί, οι μαθητές/τριες της Β’ Δημοτικού επισκέφθηκαν τον Ι. Ν. του Αγίου Σπυρίδωνος Νέας Ιωνίας, όπου λειτουργεί το κεντρικό συσσίτιο της Μητρόπολης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας και Χαλκηδόνος και το Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων «Παναγία η Ελεούσα» της Μητροπόλεώς μας. Προηγήθηκε μία συγκινητική προσφορά σε είδη πρώτης ανάγκης από όλους τους μαθητές του σχολείου.

Πρώτα επισκεφθήκαμε το Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων και μόλις φτάσαμε εκεί, τα παιδιά προσέφεραν τα είδη που είχαν συγκεντρώσει, τραγούδησαν τα κάλαντα των  Χριστουγέννων, μοίρασαν κάρτες με χριστουγεννιάτικες ευχές και ενημερώθηκαν για τις δράσεις του ιδρύματος. Στη συνέχεια πήγαμε στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, όπου στεγάζεται το κεντρικό συσσίτιο της Μητροπόλεώς μας. Εκεί μας υποδέχτηκαν με πολλή αγάπη και χαρά και μας προσέφεραν κεράσματα. Ξεναγηθήκαμε στους χώρους του συσσιτίου και τραγουδήσαμε τα κάλαντα των Χριστουγέννων. Αυτή η υπέροχη και συγκινητική εμπειρία μας έκανε να βιώσουμε το βαθύτερο νόημα των Χριστουγέννων.

Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας και ιδιαιτέρως την πρόεδρο κ. Ματούλα Λογγίτση, για τη συνεισφορά τους  και τη δωρεάν μετακίνηση των μαθητών.