Ξεκινήσαμε …!!!

Ξεκίνησε η καινούργια σχολική χρονιά με πολλή χαρά, λαχτάρα να βρεθούμε και όρεξη για νέες γνωριμίες, εμπειρίες, γνώσεις και όμορφες στιγμές!!!

Παίζουμε για να γνωριστούμε και να διασκεδάσουμε και πήραμε και δωράκι καλωσορίσματος

Διαβάζουμε βιβλία

Μέτρα πρόληψης διασποράς του ιού COVID-19

Η διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) είναι υποχρεωτική για τους/τις μαθητές/τριες όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Εξαιρούνται του μέτρου, τα παιδιά που έχουν ιστορικό νόσησης εντός του τελευταίου 6μήνου.

Η είσοδος των μαθητών/μαθητριών στο σχολείο γίνεται

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Ενημέρωση γονέων

Αγαπητοί γονείς, σας παραθέτουμε μερικές γενικές οδηγίες και επισημάνσεις για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Οι εκπαιδευτικοί των νηπιαγωγείων παραλαμβάνουν τους μαθητές στην είσοδο της/των τάξης/τάξεων του νηπιαγωγείου και οι γονείς-συνοδοί αποχωρούν. Η προσέλευση θα γίνεται μέχρι την πόρτα της τάξης καθώς και η αποχώρηση από την εξωτερική πόρτα, ειδικά τις πρώτες μέρες ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Κάτι υπόλοιπα … αλλά σημαντικά …!!!

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ … η τελευταία μας ανάρτηση για τη σχολική χρονιά 2020-2021 και λίγο πριν ξεκινήσει η επόμενη!

Ολοκληρώσαμε τους αριθμούς και παίξαμε μέμορι

 

 

 

Let’s play … at school

Γυρίζοντας στο σχολείο μας, συνεχίσαμε δια ζώσης το πρόγραμμά μας. Παίξαμε τα παιχνίδια των γονιών μας, όπως μας τα είχαν περιγράψει εξ αποστάσεως.

Τα παιχνίδια των γονέων  όλων των σχολείων

 

 

Το Μάιο, μαζί …!!!!

Επιστρέψαμε, επιτέλους, στο σχολείο μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι, όλοι!!! Και τι πιο ωραία εποχή!!! Άνοιξη, λουλούδια, χρώματα, αρώματα!!!

Ξεκινήσαμε με ένα δωράκι για τη γιορτή της μητέρας.

Τις πρώτες μέρες ήταν και η γιορτή της πολιούχου μας, Αγ. Γλυκερίας

Επιστρέφουμε με ασφάλεια στο σχολείο

Τη Δευτέρα 10 Μαΐου επιστρέφουμε στο αγαπημένο μας σχολείο, μετά από καιρό και θα συναντήσουμε τους φίλους μας, επιτέλους!!! Χρειάζεται όμως μεγάλη προσοχή για να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε στο σχολείο με ασφάλεια.

Συνοπτικά οι οδηγίες στο padlet

Το Πάσχα μας … από μακριά

Φτάσαμε και στο φετινό Πάσχα, εξ αποστάσεως! Εκμεταλλευτήκαμε το πλούσιο υλικό εξαίρετων συναδέλφων που το μοιράστηκαν αλλά και δικό μας για να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον των παιδιών και να προσεγγίσουμε τη μεγάλη γιορτή της άνοιξης. Μιλήσαμε για την ιστορία του Πάσχα, τα θαύματα του Ιησού, για έθιμα, τέχνη, παιχνίδια και πολλά άλλα, πάντα μέσω

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Άνοιξη και Let’s play every day

Το Μάρτιο στο πρόγραμμά μας eTwinning έπρεπε να εμπλέξουμε και τους γονείς ώστε να μας παρουσιάσουν παιχνίδια που έπαιζαν όταν ήταν παιδιά.

 

Λίγα παιδιά μας έστειλαν τις συμμετοχές τους και φτιάξαμε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο για να παρουσιάσουμε τα παιχνίδια των γονιών τους, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ! Επίσης

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Η Άνοιξη μας έφτασε …

Η Άνοιξη μας έφτασε … εξ αποστάσεως, για άλλη μια χρονιά αλλά εμείς τη χαιρόμαστε, έστω κι έτσι με τις ζωγραφιές των παιδιών μας!!!

Ζωγραφίζουμε και κάνουμε εργασίες σχετικές ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες, όσο καλύτερα μπορούμε!
Ζωγραφιές για την άνοιξη