Τα είχε όλα η σχολική γιορτή μας για την 25η Μαρτίου. Εθνική υπερηφάνεια, ψυχική ανάταση, ιστορικές αναδρομές, όρκους και επετειακά τραγούδια.
Την γιορτή ετοίμασαν με ιδιαίτερη επιμέλεια οι μαθητές της Δ’ τάξης που απέδωσαν τους ρόλους τους άριστα και κατάφεραν να μεταφέρουν όλους τους παρευρισκόμενους στην ηρωική εποχή της ελληνικής επανάστασης. Στην ιστορική αναδρομή που παρουσίασαν οι μαθητές υπήρχαν μικρές αναφορές στα βασικά γεγονότα της εθνικής μας εξέγερσης κατά του οθωμανικού ζυγού, ξεκινώντας από την σκλαβιά και το παιδομάζωμα μέχρι την ίδρυση της φιλικής εταιρείας και την οργάνωση του αγώνα.
Η γιορτή πλαισιώθηκε με εορταστικά τραγούδια που επιμελήθηκε ο μουσικός του σχολείου μας Δημήτρης Χατζηγιαννάκης.
Συγχαρητήρια στις εκπαιδευτικούς Ελπίδα Βαμβακά και Αναστασία Καστρινάκη για την προετοιμασία και την άψογη παρουσίαση του θεατρικού δρώμενου και φυσικά σε όλα τα παιδιά που μετείχαν στην γιορτή.







