Τσικνοπέμπτη 2022!

Τσικνοπέμπτη σήμερα, μπορεί να μην τσικνίσαμε λόγω συνθηκών, αλλά περάσαμε φανταστικά! Παίξαμε πολλά πολλά παιχνίδια, χορέψαμε, διασκεδάσαμε, γελάσαμε πολύ, πάρα πολύ όμως, πετάξαμε σερπαντίνες και “κλείσαμε” με το παραδοσιακό γαϊτανάκι! Μπορεί να μην ήταν όπως παλιά, αλλά ήταν “η πιο τέλεια μέρα”, όπως είπαν τα παιδιά.

6

χορός

 

Συνέχεια

Εγγραφές μαθητών/τριών για το σχολικό έτος 2022-2023

stick kids g6509af7d0 1280

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι έφτασε η ώρα των εγγραφών για τους νέους μας μαθητές!

Οι εγγραφές  θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 1 Μαρτίου έως και την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022.Πέραν της 20ης Μαρτίου, θεωρούνται εκπρόθεσμες και χρειάζονται την έγκριση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Για το σχολικό έτος 2022-23, στα Νηπιαγωγεία εγγράφονται μαθητές γεννημένοι το 2017(νήπια) και το 2018(προνήπια).

Τα προνήπια που ήδη φοιτούσαν στο νηπιαγωγείο και θα είναι νήπια την επόμενη σχολική χρονιά, εγγράφονται αυτεπάγγελτα, ωστόσο για να είναι έγκυρη η εγγραφή θα σας παρακαλούσαμε να φέρετε το βιβλιάριο για τον έλεγχο των προβλεπόμενων εμβολίων. Αν επιθυμείτε εγγραφή τους στο ολοήμερο προαιρετικό πρόγραμμα, θα χρειαστεί να προσκομίσετε τη σχετική δήλωση επιθυμίας φοίτησης.

Για τις υπόλοιπες περιπτώσεις, η αίτηση εγγραφής πραγματοποιείται πλέον ηλεκτρονικά από το γονέα/κηδεμόνα μέσω της εφαρμογής https://proti-eggrafi.services.gov.gr/, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: Συνέχεια

Διαδικτυακή εκδήλωση για τον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς διαδικτύου 2022

SID2022 logo partnersTο Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση για τον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2022,  τη Δευτέρα 7.2.2022 και ώρα 18:00-19:30. Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί και γονείς. Συνέχεια