Ευαισθητοποιούμαι-συνεργάζομαι-ανακυκλώνω: Γίνομαι Ενεργός Πολίτης

Από τον κ. Ευστάθιο Σάπικα, Υποδιευθυντή ΠΕ70

Η Διεύθυνση Παιδείας του Δήμου Αγίου Δημητρίου διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Γιορτή Παιδείας 2026, την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2026, στο αμφιθέατρο του Στρογγυλού Σχολείου «Τάκης Ζενέτος», στο πλαίσιο του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, προστατών της Παιδείας και των Γραμμάτων.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκε το τμήμα ΣΤ’2 του 13ου Δ.Σ. Αγίου Δημητρίου διότι κατά το έτος 2025 στον διαγωνισμό ανακύκλωσης της ΤΕΧΑΝ κέρδισε την πρώτη θέση στον Δήμο Αγίου Δημητρίου και την 33η θέση μεταξύ 254 τμημάτων που συμμετείχαν από όλη την Περιφέρεια Αττικής με 255.543 τεμάχια. Στους μαθητές δόθηκε τιμητικός έπαινος και αναμνηστική πλακέτα για το σχολείο μας. Χαμόγελα και χαρούμενες φωνές πλημμύρισε η αίθουσα.

Σκοπός της συμμετοχής στον διαγωνισμό ήταν να ευαισθητοποιηθούν οι μικροί μαθητές και μαθήτριες σε θέματα σχετικά με την  προστασία του περιβάλλοντος μέσα από την συλλογή και ανακύκλωση πλαστικών, γυάλινων και μεταλλικών συσκευασιών.

Ενεργοί Πολίτες, τα παιδιά μας, συνεχίζουν και τη νέα σχολική χρονιά

με δράσεις συμμετοχής και προσφοράς στη γειτονιά, στον Δήμο μας!GIORTH PAIDEIAS

Φεβρουάριος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων