Ένα πρωτότυπο μάθημα Γεωγραφίας με θέμα το φαινόμενο των σεισμών παρακολούθησαν οι μαθητές της Β΄ Τάξης του σχολείου μας.
Αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία, οι μαθητές εργάστηκαν σε ομάδες εφοδιασμένες όλες με «τάμπλετ» μέσω των οποίων απαντούσαν σε ερωτήσεις και σε θέματα που η καθηγήτριά τους κα Αικατερίνη Μούσια έθετε μέσω του Διαδραστικού Πίνακα της τάξης ενώ στη συνέχεια επαλήθευαν το ορθό ή μη της απάντησής τους.
Μέσα από την υπερσύγχρονη αυτή υποδομή οι μαθητές χάρηκαν ένα πολύ ευχάριστο μάθημα, ενώ παράλληλα βελτίωσαν τις δεξιότητές τους στη σύγχρονη τεχνολογία.
Το τραγούδι της εβδομάδας: “Μια Κυριακή του Μάρτη” Λ. Κηλαηδόνης – Ν. Γκάτσος – Δ. Γαλάνη
Σαν σήμερα
8/3: Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας Η Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, σε ανάμνηση μιας μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε στις 8 Μαρτίου του 1857 από εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη, οι οποίες ζητούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας. Η πρώτη Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας γιορτάστηκε το 1909 με πρωτοβουλία του Σοσιαλιστικού Κόμματος των ΗΠΑ. Καθιερώθηκε ως Παγκόσμια μέρα από τον ΟΗΕ το 1977. - Σχετικές αναρτήσεις
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.