Αρχική » 2023 » Ιούνιος

Αρχείο μηνός Ιούνιος 2023

Καλωσήλθατε στην ιστοσελίδα μας

φωτο σχολείου
European Radio Logo

Θερινή λειτουργία του σχολείου

 

Σας ενημερώνουμε ότι κατά το διάστημα των θερινών διακοπών

το σχολείο μας θα λειτουργεί κάθε Τετάρτη από τις 08:30 έως τις 12:30.

Γκράφιτι πολιτισμού από τους μαθητές μας

               Πατήστε εδώ, για να δείτε το σχετικό άρθρο.

Μικροί αποχαιρετισμοί…

Άλλη μια σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της. Και για άλλη μια φορά διαπιστώνουμε πόσο γρήγορα κυλάει ο χρόνος… Η χτεσινή συνέλευση του Συλλόγου Διδασκόντων εξέδωσε τα αποτελέσματα φοίτησης των μαθητών μας. Είμαστε περήφανοι για όλους και τους ευχόμαστε πρόοδο σε οτιδήποτε κάνουν στη ζωή τους.

Υπήρχε όμως και πολύ συναίσθημα, καθώς είχαμε την ευκαιρία να αποχαιρετήσουμε (ανεπίσημα προς το παρόν) δύο αγαπητά μέλη του Συλλόγου. Πρώτα τη συνάδελφο Σοφία Αδελφοπούλου, η οποία έχοντας προσφέρει για πολλά χρόνια πολύτιμες υπηρεσίες στην εκπαίδευση αποφάσισε να κλείσει αυτό το κεφάλαιο και να αφιερώσει τον χρόνο της σε άλλα, εξίσου σημαντικά πράγματα για την ίδια και την οικογένειά της. Της ευχόμαστε να είναι πάντα χαρούμενη και δημιουργική και να πραγματοποιήσει τους νέους στόχους της.

Αποχαιρετήσαμε επίσης τον Διευθυντή μας Αθανάσιο Μίζιο, καθώς με το τέλος της σχολικής χρονιάς λήγει και η θητεία του στη θέση αυτή. Τον ευχαριστούμε για την υπευθυνότητα, τη συνέπεια, την οργανωτικότητα, την ψυχραιμία, την υπομονή, το χιούμορ και γενικά τη θετική στάση με την οποία αντιμετώπισε την καθημερινότητα της σχολικής ζωής αλλά και κάθε ζήτημα που προέκυπτε. Του ευχόμαστε να είναι πάντα δημιουργικός και χρήσιμος σε οποιαδήποτε θέση κι αν βρίσκεται. Και φυσικά …στο επανιδείν!

Δε θα μπορούσε βέβαια να λείπει και η απαραίτητη …οικογενειακή φωτογραφία!

Καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες Εξετάσεις!

 

2

 

Στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετέχουν στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις ευχόμαστε να δικαιωθούν οι κόποι τους και να πραγματοποιηθούν οι στόχοι τους. Ας ακολουθήσουν τον δρόμο που ανοίγεται μπροστά τους με πίστη στον εαυτό τους, δύναμη και επιμονή!

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του σχολείου

Ιούνιος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Το τραγούδι της εβδομάδας: “Αχ Ελλάδα” Μ. Ρασούλης – Β. Αλαγιάννη – Ν. Παπάζογλου

Σαν σήμερα

14/10/1863: Ο σουηδός χημικός Aλφρεντ Νόμπελ πατεντάρει την παρασκευή της νιτρογλυκερίνης.
Από την εφεύρεσή του αυτή θα κερδίσει πολλά χρήματα, ικανά για να συντηρούν μέχρι σήμερα το Ίδρυμα Νόμπελ, που απονέμει τα ομώνυμα βραβεία.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Μετρητής επισκέψεων

Μετρητής επισκεπτών
Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση