Ευχαριστούμε πολύ την Διευθύντρια του 113ου Δημοτικού Σχολείου, Ανθή Πετρούση και την εκπαιδευτικό του Α2 τμήματος κα Τζιούκα Πηνελόπη, που υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά τα όλα τα παιδάκια μας τη Δευτέρα 27 Μαϊου . Παρόλο που πολλά εξ αυτών γνωρίζουν κάποιους από τους χώρους του Δημοτικού εφόσον συμμετέχουν στις εξωσχολικές απογευματινές δραστηριότητες, η αίσθηση και το αίσθημα εισόδου σε μια αίθουσα, το πρωί, γεμάτη από μαθητές -παλιούς γνώριμους/της προηγούμενης χρονιάς, ήταν άκρως συγκινητική στιγμή. Μετά από μια “γενναία” ξενάγηση σε όλο σχεδόν το σχολείο, οι μαθητές μας έκατσαν στα “διαφορετικά” θρανία μαζί με τα “μεγάλα” παιδιά. Είδαν απο κοντά τις διάφορες “γωνίες” της τάξης και συνέκριναν ομοιότητες-διαφορές με την δική μας. Παίξανε το παιχνίδι “κρεμάλα” με τα ονόματα των μαθητών και το ευχαριστήθηκαν πολύ!
Τα “πρωτάκια” πήραν το καθένα από το χέρι τα μικρά μας και τους μίλησαν για το “μεγάλο σχολείο”, τι μαθαίνουν, τι τους αρέσει…με τη διαπίστωση οτι “παρόλα αυτά μας λείπει πολύ το Νηπιαγωγείο και οι δασκάλες μας”!!!!!!!
Όλα ζωγράφισαν την ‘αίθουσα του Δημοτικού, μια ζωγραφιά που σας την κρατάμε ως έκπληξη, στον φάκελο που θα παραλάβετε με τη λήξη της σχολικής χρονιάς!!!!!!!!




