Η τελευταία εβδομάδα πριν από τις διακοπές του Πάσχα ξεκίνησε με τον πιο… γευστικό τρόπο! Στο νηπιαγωγείο μας, βάλαμε ποδιές, σηκώσαμε τα μανίκια και μαζί με μαμάδες που μας επισκέφθηκαν, ετοιμάσαμε πασχαλινά κουλουράκια!
Τα παιδιά γνώρισαν τα υλικά, μέτρησαν τις ποσότητες και έμαθαν πώς ετοιμάζεται η ζύμη. Με μεγάλο ενθουσιασμό και δημιουργικότητα, έπλασαν κουλουράκια και τα τοποθέτησαν προσεκτικά στα ταψιά.
Όταν άρχισαν να ψήνονται, το σχολείο μας γέμισε με γλυκές, πασχαλινές μυρωδιές που μας έκαναν όλους να χαμογελάμε! Ήταν μια μέρα γεμάτη συνεργασία, χαρά και όμορφες παιδικές στιγμές. Το πιο σημαντικό όμως ήταν πως τα παιδιά συμμετείχαν ενεργά σε όλη τη διαδικασία και ένιωσαν περήφανα για το αποτέλεσμα.
Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους με υγεία και αγάπη!



