11ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΤΡΑΣ

Με χαμόγελο και φαντασία!

Αρχεία για Φεβρουάριος, 2024

Πρόγραμμα – ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ

Φεβ 202421

Μετά το τέλος του προγράμματος  και με την ολοκλήρωση των δράσεων για το << Αστέρι της Ευχής>>, με την υποστήριξη γονιών, παιδιών και εκπαιδευτικών, στάλθηκαν από τον οργανισμό Make- a- Wish/ Κάνε- Μια- Ευχή  Ελλάδος, το πιστοποιητικό υιοθεσίας του νηπιαγωγείου μας και οι συμμετοχές των εκπαιδευτικών. Λήψη αρχείου Λήψη αρχείου Λήψη αρχείου

Δράση για την υγιεινή διατροφή!

Φεβ 202421

Σε συνεργασία με το 36ο Δημοτικό σχολείο, ζητήσαμε από την εταιρεία DOLE, να επισκεφτεί το σχολείο μας. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19/2/2024, όπου ειδική διατροφολόγος, μίλησε στα παιδιά, έκανε μαζί τους δραστηριότητες και στο τέλος της δράσης, μοιράστηκαν μπανάνες στα παιδιά.

Επίσκεψη στη Δημοτική βιβλιοθήκη Πατρών

Φεβ 202415

Στα πλαίσια του σχεδίου δράσης του σχολείου μας για τη φιλαναγνωσία, επισκεφτήκαμε τη Δημοτική βιβλιοθήκη Πατρών, (παράρτημα Φωκαίας). Είδαμε πως είναι μία βιβλιοθήκη, μάθαμε από την υπεύθυνη της βιβλιοθήκης, πως μπορούμε να δανειστούμε βιβλία, μικροί και μεγάλοι, διαβάσαμε ένα βιβλίο, ξεφυλλίσαμε πολλά, ζωγραφίσαμε, μάθαμε πολλά!!!

2ο Εργαστήριο καλλιέργειας Δεξιοτήτων

Φεβ 202415

Ολοκληρώθηκε το δεύτερο εργαστήριο δεξιοτήτων, με τίτλο <<Διαφορετικότητα και αλληλοσεβασμός>>. Στο παρακάτω βίντεο, δείτε μερικές από τις δράσεις μας!

Πρόγραμμα STEM4 EQUALITY

Φεβ 20247

Η εκπαίδευση STEM, είναι μιά παιδαγωγική μέθοδος, που βασίζεται στην εκπαίδευση των μαθητών, στους τομείς της επιστήμης, τεχνολογίας, μηχανολογίας και μαθηματικών, με διεπιστημονική προσέγγιση και βιωματική μάθηση. Το νηπιαγωγείο μας παίρνει μέρος σε αυτό το πρόγραμμα και στις φωτογραφίες βλέπετε μερικά μόνο από τα πειράματα που κάναμε με τα παιδιά, πάνω στον προγραμματισμό, τη διαλυτότητα, […]

Αφήγηση ιστορίας, αλλιώς!

Φεβ 20247

Αφήγηση της ιστορίας, <<το ζηλιάρικο φεγγάρι>>, με τη χρήση των αφηγηματικών εργαλείων, “κάρτες ιστορίας” και “paper theater”. Επίσης έγινε κατασκευή χάρτινης θεατρικής σκηνής, για το paper theater, που διακοσμήθηκε από τους μαθητές!

Δανεισμός βιβλίων!

Φεβ 20247

Η γυμνάστρια του συστεγαζόμενου δημοτικού σχολείου, κ. Ηλιάννα, στα πλαίσια του σχεδίου δράσης μας, δάνεισε στο νηπιαγωγείο μας ,αρκετά βιβλία για να τα διαβάσουμε! Εμείς την ευχαριστήσαμε με ζωγραφιές!



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων