Διαγωνισμός “Κύπρος- Ελλάδα- ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες”

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η συμμετοχή ομάδας μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας στο διαγωνισμό τιμήθηκε (και φέτος) με το Πρώτο βραβείο στην κατηγορία “ταινίες τεκμηρίωσης”. Η ταινία μας δημιουργήθηκε μετά από συνεργασία- σύμπραξη με αντίστοιχη σχολική ομάδα του Γυμνασίου Πέρα Χωρίου και Νήσου Κύπρου και φέρει τον τίτλο “Νέοι Αχαρνείς και Ιδαλιείς σε παράλληλη διαδρομή πολιτισμού”.

Δείτε την ταινία στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://youtu.be/fgowgvYMkmk

Δείτε τον κατάλογο των βραβείων: ΛΙΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2018_19_ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Δείτε τη συμμετοχή της μαθήτριας Λυδίας Κατσιώρχη: 11ο Γσιο Αχαρνών_Εικαστικό έργο_Ζωγραφιά

Η βράβευση έγινε στη Λευκωσία, στις 19 Απριλίου 2019. Δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο την προβολή  1΄ από την ταινία στο 21,15΄και την απονομή στους “συνεργάτες” μας από την Κύπρο στο 25,23΄:  https://www.youtube.com/watch?v=Qh-0GkTLQDo&feature=youtu.be

Παραθέτουμε το μήνυμα του εκπροσώπου της οργανωτικής επιτροπής του διαγωνισμού:

Η Οργανωτική Επιτροπή του προγράμματος συγχαίρει όλες τις σχολικές μονάδες (260 σχολεία, 14.500 μαθητές) από Κύπρο, Ελλάδα και Ομογένεια που συμμετείχαν στο πρόγραμμα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σήμερα τα αποτελέσματα του διαγωνισμού. Επισυνάπτουμε δύο σχετικά αρχεία, ένα για τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και ένα για τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Παρακαλούμε να δείτε προσεκτικά τη λίστα που σας αφορά καθώς μπορεί να βραβεύεστε σε περισσότερες της μιας κατηγορίες. Επίσης να ελέγξετε τα στοιχεία της βράβευσής σας και να μας υποδείξετε κάποιο λάθος (σε ονόματα, τίτλο δημιουργίας κλπ). Μετά την πραγματοποίηση της εκδήλωσης στη Λευκωσία θα σταλούν (ψηφιακά) βεβαιώσεις και έπαινοι συμμετοχής σε όλα σχολεία δε διακρίθηκαν. Θα ακολουθήσει νέο μήνυμα αποκλειστικά προς τα σχολεία που βραβεύονται για τις λεπτομέρειες της συμμετοχής τους στην εκδήλωση βράβευσης. Ενδεικτικά θυμίζουμε ότι η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 19 Απριλίου στη Λευκωσία, στις εγκαταστάσεις της ΠΟΕΔ.

Ευχαριστούμε που και φέτος συμβάλατε ώστε να γίνει υπέροχο το εκπαιδευτικό μας ταξίδι στην Κύπρο!

Με εκτίμηση

Η Οργανωτική Επιτροπή

Πούλιος Ιωάννης, εκπαιδευτικός. Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών

 

Σχετικά με 11ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

11ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Δράσεις 2018-19. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.